Oppo, Dünya Gülümseme Günü’nde 2023 İlham Yarışması’nı duyurdu

0
162 Okunma

Oppo, küresel girişimcilerin ve teknoloji profesyonellerinin herkese çözümler getirmesini sağlamak için yıllık İlham Yarışmasını duyurdu. 2023 baskısı, şirket finansman ve hibeler için 440.000 $ ayırdığı için Inspiration for People and the Planet üzerine kurulu.

OPPO, Yenilikçi Teknik Çözümler Çağrısı İçin 440.000 ABD Doları yatırım yapıyor

İnovasyon meraklıları, 30 Haziran’a kadar tekliflerini sunmaya davet ediliyor. Önümüzdeki iki hafta, ön inceleme ve ilk değerlendirmeye ayrılacak ve bunu üç bölgesel gösteri etkinliği izleyecek. Dünyanın dört bir yanından 15 küresel finalist Ağustos ortasına kadar davet edilecek ve nihai demo etkinliği ve kazananlar Ağustos sonunda duyurulacak.

oppo-dunya-gulumseme-gununde-2023-ilham-yarismasini-duyurdu-1

Adayların yarışabileceği iki kategori, dijital sağlık ve erişilebilir teknoloji için yenilikçi çözümlerin öngörüldüğü “Inspiration for People” veya çevrenin korunması ve düşük karbonlu çözümler için ileriye giden yol olan “Gezegen için Inspiration” kategorisidir. Oppo’nun 2050 yılına kadar karbon nötr olma vaadi doğrultusunda emisyonlar.

Küresel ilk 15, son turda üst düzey yöneticiler, Oppo yatırım ve teknoloji uzmanları ve sektör ortaklarıyla buluşacak. İlk 5 kazananın her biri hibe olarak 50.000 $ alacak ve ayrıca birden fazla çözüme bölünebilen bir kuluçka fonu için 190.000 $ verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz