Oppo en çok Türkiye’de tercih edildi

0
267 Okunma
oppo-en-cok-turkiyede-tercih-edildi-1

Son dönemlerin yükselen yıldızı Oppo, Avrupa genelinde en çok Türkiye’de satış yaptı.

Ülkemizde ünlü müzisyen Sıla ile yaptıkları reklam işbirlikleri sayesinde isimini duyuran Çinli teknoloji devi Oppo, satışlarını arttırmayı başardı. Şirketten yapılan açıklamalara göre, üretilen akıllı telefonlar için çekilen reklam filmleri, markanın tanınırlığını artırarak belli bir popülerlik yakalamasını sağlıyor.

oppo-en-cok-turkiyede-tercih-edildi-3

Avrupa’da en çok Türkiye’de satış yapan Oppo Türkiye’deki pazar payını genişletmekte kararlı. Oppo bilindiği gibi ülkemizde 2019 yılında telefon piyasasına giriş yaptı. Türkiye’de ilk olarak “A Serisi 2020” ve “Reno2” telefon modelleriyle satışa başlayan şirket, reklamlarında şarkıcı Sıla ile birlikte çalışarak piyasaya iddialı bir biçimde giriş yaptı demek yanlış olmaz.

Türkiye pazarına ayrıca öncelik tanıyan şirket bir ilk gerçekleştirerek yerel reklam kampanyası gerçekleştirdi. Böylelikle marka Avrupa genelinde Türkiye’de satış rekorları kırdı.

Marka elçisi Sıla sayesinde büyük bir ilgi gören şirket , ikinci reklam filmlerinde ise kadroyu daha da genişlettiler. Bu sefer Sıla’ya Didem Soydan, Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik etti.

Ahmet Davutoğlu da TikTok hesabı açtı

Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou’nun açıklamaları:

oppo-en-cok-turkiyede-tercih-edildi-2

 

Avrupa bölgesinde ilk defa Türkiye pazarında yerel bir kampanya yaptık” diyen verilen Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa pazarında, Türkiye’ye ayrı bir önem veriyoruz. Bunu, Oppo’nun merkez yönetimine de ifade ettik. Türkiye’de yerelleşmemiz gerektiğini söyledik. Böylece ortaya başarılı iki kampanya çıktı.

Sıla ile yaptığımız başarılı reklam kampanyaları sayesinde Oppo’nun ismi artık daha çok biliniyor.
Bugün ‘Oppo nasıl bir markadır’ dediğimizde, ‘Kamerası güzel olan telefon’ cevaplarını alıyoruz. Son olarak yeni Reno2 serisi kullanıcılarla buluşurken, biz yine yerel reklamlarla devam etmek istedik. Bu kez Sıla’nın yanı sıra Didem Soydan, Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimlerle iş birliği yaptık. Bu iş birliklerinin etkisi ile A Serisi 2020 ve Reno2 modellerinde Oppo Türkiye olarak Avrupa bölgesinde satış rekoruna imza attık.”

Yeni yılda Netflix’te neler izleyeceğiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz