OPPO, yeni sese özgü Marisilicon Y yonga setini tanıttı

0
220 Okunma

OPPO’nun yeni ürünleri sergilemek için düzenlediği yıllık etkinliği olan Inno Day 2022’nin bu yıl 14 Aralık’ta yapılması planlanıyor. Telefon üreticisinin etkinlik sırasında bir dizi yeni şey tanıtması bekleniyor. Yeni katlanabilir Find N2 serisinin etkinliğin ikinci gününde piyasaya sürüleceği onaylandı. OPPO ayrıca kendi geliştirdiği Mariana MariSilicon Y adlı ikinci çipini de tanıtacak. Bu, Bluetooth kulaklıkların ses kalitesini artıracak, sese özel bir yonga seti. Detaylar burada.

İşte OPPO MariSilicon Y Bluetooth Ses Yongası

OPPO Hindistan kısa bir süre önce YouTube’da (artık liste dışı) yeni MariSilicon Y yonga setini detaylandıran bir video yayınladı. Video, MariSilicon Y’nin 24 bit/192 kHz ultra yüksek kaliteli kayıpsız sesi, 12 Mbps’ye kadar bant genişliğini ve 590 GOPS’a kadar AI algoritmasını destekleyen bir Bluetooth ses yongası olduğunu ortaya koyuyor.

Yerel Müzik Çıkarma teknolojisi ve kişiselleştirilmiş uzamsal ses ile gelecek. Gelişmiş RF CMOS teknolojisine dayalı bir TSMC N6RF yongası kullanacak. Yeni yonga seti hakkında daha fazla ayrıntı lansman sırasında duyurulacak. Bahsedildiği gibi OPPO Find N2 serisi de etkinlik sırasında görücüye çıkacak. Seri, yeni OPPO Find N2 yatay olarak katlanan telefonu ve OPPO Find N2 Flip’i içeriyor.

oppo-yeni-sese-ozgu-marisilicon-y-yonga-setini-tanitti-1

Sızıntılar, Find N2’nin  120Hz ekran yenileme hızına sahip 7.1 inç LTPO  AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Kaputun altında, 12 GB RAM ile birleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yongası tarafından desteklenecek . 50MP birincil sensör, 48MP lens ve 32MP Sony IMX709 telefoto lens dahil olmak üzere üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Find N2 Flip, 1080 x 2520 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6,8 inç AMOLED ekrana sahip olabilir. 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş Dimensity 9000 yonga seti tarafından desteklenebilir. Cihazın 44W şarjlı 4.300mAh bataryaya sahip olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz