Razer ‘Quartz Edition’ koleksiyonunu inceliyoruz!

0
918 Okunma

Razer, teknolojik kadınlar için ‘Quartz Edition‘ adını verdiği muhteşem bir koleksiyon çıkarttı. İsterseniz oyun oynamak için, isterseniz özellikleri için, isterseniz görünüşü için kullanabileceğiniz koleksiyonda kulaklık, klavye, mouse ve mousepad bulunuyor. Biz de ‘Nedir, ne değildir bu koleksiyon?’ dedik ve sizin için Razer ‘Quartz Edition’ koleksiyonunu inceliyoruz!

Lancehead Mouse Tournament Edition

Bilindiği üzere Razer aslında tamamen oyunculara yönelik ürünler tasarlayan bir marka. Ama bu demek değil ki oyun oynamayanlar kullanamaz. Mause çok yüksek bir hıza sahip. Öyle ki kullanıcının seçebileceği 16.8 milyon renge kadar ayarlanabiliyor. Ayrıca içerisinde bulunan RGB LED aydınlatma ile de oldukça şık görünüyor. Fiyatı ise 400-500 TL aralığında.

Invicta Mousepad

Invicta Mousepad, çift yüzeyli bir sabit mouse altlığı. Bir yüzey hız, bir yüzey de kontrol için. Kullanıcı sadece çevirerek yüzeyler arasında geçiş yapabiliyor. Kontrol yüzeyi biraz daha büyük bir yapıdayken hız daha yumuşak bir performans sağlıyor. Toplam ağırlığı sadece 700 gram. Fiyatı ise 350 TL.

Blackwidow Gaming Keyboard Tournament Edition

Razer’ın yeni Blackwidow modeli normal amiral gemisi modelinin sayı tuşları bulunmayan (tenkeyless) bir çeşidi aslında. Normal klavyelere göre de oldukça uzun ömürlü; öyle ki 80 milyon tuş vuruş ömrü var. En güzel kısmı ise özelleştirebilir arka aydınlatma seçeneği ve ergonomik bilek desteği olması. Fiyatı ise 700-800 TL civarında.

Kraken Pro V2 + Kitty Headphones

Hepimizin bilgisayar dışında kullandığımız ve en kıymetli eşyalarımızdan biri haline gelen kulaklıklara geldi sıra. Kraken Pro V2, boksit alüminyum çerçeve, daha kalın dolgu, yeni bir kafa bandı tasarımı ve daha fazlasını da içermesinin yanında, orijinalinden daha büyük, daha iyi, daha yüksek, daha güçlü ve daha rahat olma sözü veriyor. Kulaklığın fiyatı 550 TL.

Kitty kulaklar, temel olarak isteğe bağlı bir eklenti olduklarından ayrı olarak temin edilebiliyor. Bu kitty kulaklar çeşitli boyutlara uyacak şekilde ayarlanabilir ve su geçirmez. Kitty kulakları Amazon üzerinden 19$’a getirtmek mümkün.

Ürünler genel olarak yüksek fiyat aralıklarında olsa da, sadece beğenilen bir parçayı almak mümkün. Üstelik oyuncu çocuklar için de mükemmel bir hediye alternatifi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz