Realme X7 Pro Ultra tanıtıldı; işte özellikleri

0
252 Okunma

Realme’nin yeni modeli X7 Pro Ultra tanıtıldı. Uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken yeni modele gelin yakından göz atalım.

Realme X7 Pro Ultra özellikleri

Realme X7 Pro Ultra, 6,55 inç AMOLED ekrana sahip. Ayrıca şık bir tasarımı ile dikkat çeken model; Full HD+ ekran çözünürlüğü ve 90 Hz yenileme hızı sunmakta. Akıllı telefonun arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor: 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera. Ön tarafa ise 32 megapiksel selfie kamerası bulunmakta.

X7 Pro Ultra gücünü Dimensity 1000 Plus işlemciden alıyor. 4,500 mAh pil kapasitesine sahip cihazın 65W hızlı şarj desteği bulunuyor. Ayrıca telefonda ekran içi parmak izi tarayıcısı; USB-C bağlantı girişi, stereo hoparlör sistemi, Dolby Atmos, VC sıvı soğutma teknolojisi, NFC ve 5G desteği bulunuyor. Şu anda yalnızca Çin’de satışa sunulan cihaz; 8 GB RAM’li versiyonu için yaklaşık 350 dolar, 12 GB RAM’li versiyonu için ise yaklaşık 396 dolar fiyat etiketine sahip. Son olarak yalnızca Çin’de satışa sunulan telefonun diğer ülkelere ne zaman geleceği bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz