Realme yeni kablosuz kulaklık modeli Buds Q2s’i tanıttı

0
241 Okunma

Realme hız kesmeden yeni cihazlar üretmeye devam ediyor. Bugün yeni akıllı telefon modeli V25 5G‘yi piyasaya sunan şirket ürün gamına yeni kablosuz kulaklık modeli Buds Q2s’i ekledi.

Realme Buds Q2s özellikleri

Realme Buds Q2s modeli şık ve şeffaf bir tasarıma sahip. Buds Q2s, önceki nesle kıyasla toplam çalışma süresini %50 artıran 480mAh pil ile donatılmış. Bluetooth 5.2 ile bağlantı sağlayan cihaz AAC ve SBC olmak üzere iki popüler ses codec bileşenini desteklemekte.

realme-yeni-kablosuz-kulaklik-modeli-buds-q2s-i-tanitti-1

Ses kalitesi açısından, kulaklıkta bas efektini geliştirmek için yerleşik 10 mm büyük hareketli bobin ünitesi bulunuyor. ANC ile gelmeyen Buds Q2s, Dolby Atmos‘u desteklemekte. Dolby Atmos, sese üç boyutlu bir boşluk hissi verir ve sinema düzeyinde bir dinleme deneyimi yaratır.

Buna ek olarak realme Buds Q2s, çevresel gürültüyü doğru bir şekilde filtreleyebilen, net insan sesini etkin bir şekilde çıkarabilen ve çağrı ortamı sahnesine göre ses kalitesini optimize edebilen AI akıllı gürültü azaltma algoritmasına sahip. Pil konusuna değinecek olursak yeni cihaz, tam şarjla 7 saat ve USB Type-C ile yeniden doldurulan şarj kutusuyla 30 saate kadar dayanacak şekilde derecelendirilmiştir.

realme-yeni-kablosuz-kulaklik-modeli-buds-q2s-i-tanitti-2

Siyah, beyaz ve yeşil renkte gelen Buds Q2’ler, üç çift farklı boyutta kulak ucu ve bir USB Type-C kablosuyla birlikte geliyor. Kulaklıkların fiyatı 31 dolardan başlamakta. Çoğu Realme markalı aksesuar gibi, bunun da önümüzdeki günlerde diğer pazarlara girmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz