Redmi AirDots 3 özellikleri ve fiyatı

0
339 Okunma

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, dün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni kablosuz kulaklıkları AirDots 3’ü duyurdu. Yeni kulaklığın bütün özellikleri tanıtılmadı ancak AirDots 3’ün resmi satışlarının, 4 Mart itibarıyla başlanması planlanmakta.

AirDots 3 özellikleri

Redmi, AirDots 3’ün tüm özelliklerini detaylı bir şekilde açıklamadı. Ancak yapılan açıklamalar kapsamında, bu kablosuz kulaklıkların Qualcomm 3040 çipinin kullanıldığı ifade edildi. Tek bir şarjla 7 saat bağımsız müzik çalma sunan kulaklık, 600mAh şarj kutusuyla birlikte toplam pil ömrünü 30 saate çıkarıyor. Kulaklıkta çevre gürültüsü azaltma teknolojisi mevcut. Ancak kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Son olarak Redmi’nin yaptığı açıklamalara göre bu kablosuz kulaklıklar, Bluetooth 5.2 desteği sunmakta.

Spotify beğenilen şarkılar listesine yeni özellikler geliyor

AirDots 3 fiyatı

Redmi, kablosuz kulaklıklarının mavi, pembe ve beyaz renkte piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ön siparişe açılan kablosuz kulaklıkların resmi satışları ise 4 Mart itibarıyla başlayacak. Redmi AirDots 3’ün fiyatı ise 30 dolar olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz