Saçlarınızda doğal dalgalara ulaşmak zor değil!

1
655 Okunma

Arzum, yeni ürünü Bellisima Beach Waves wag‘i tanıttı. Ürün doğal saç dalgalarına kolay bir şekilde ulaşabilmeyi vaad ediyor.Artık saçlarınızda doğal dalgalara ulaşmak zor değil.

Gün geliyor saçlarımızı düz kullanmak istiyoruz gün geliyor dalgalı saçlara kavuşmak istiyoruz. Ancak doğal ve kaliteli görünen dalgalı saçlara kavuşmak sanıldığı kadar kolay değil.Saçlarımızı dalgalı yapmak için çeşitli yöntemler mevcut ancak hiçbiri tam olarak istediğimiz sonucu elde etmemizi sağlayamıyor ne yazık ki.

1966 yılında yerli bir marka olarak kurulan Arzum ise bu soruna çözüm olabilecek Bellissima Beach Waves wag isimli maşasıyla istenilen dalgalı saça kavuşturmayı hedefliyor.

Doğal dalgalı saçlara kavuşun

Seramik kaplamalı şekillendirici plakalar ve çift taraflı kullanımı ile küçük ya da geniş dalgalara ulaşılmasını sağlayan ürün, her saç tipine uygun 3 farklı sıcaklık ayarını bulundururken saçların yıpranmadan şekillenmesini sağlıyor.

Bellissima Beach Waves wag maşa pembe renk ile geliyor.

1 Yorum

  1. La haci anlatim bozuklugu neden yapiyorsun? Dogal dalga denilen sey adi ustunde dogal dalga. Sen makine kullanarak saclarini dalgali gostermeye calisiyorsan orada dogallik yoktur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz