Samsung Galaxy A13 5G, Android 13 güncellemesi alıyor

0
350 Okunma
samsung-galaxy-a13-5g-android-13-guncellemesi-aliyor

Amiral gemilerini güncelledikten sonra, Samsung şimdi özel Android kaplamasının en son sürümünü agresif bir şekilde orta sınıf cihazlarına yayıyor. Kısa süre önce Galaxy M42, Hindistan’da kararlı One UI 5 güncellemesini aldı. Şimdi, en son geliştirmede Koreli OEM, Android 13 tabanlı yazılımı Galaxy A13 5G, Galaxy A51 5G ve Galaxy XCover 5 için yayınlıyor. Şu anda güncelleme Avrupa’da ekiliyor, ancak yakında diğer bölgelere de ulaşacak.

Samsung, Galaxy A13 5G, A51 5G, Xcover 5 için Stable One UI 5 güncellemesini yayınlıyor

Galaxy A13 5G için One UI 5 güncellemesi, A136BXXU2BVK3 ürün yazılımı sürümüyle yayınlanıyor. En son yazılım şu an itibariyle yalnızca belirli Avrupa bölgelerinde mevcuttur. Galaxy A51’in (Model numarası SM-A516V) Verizon 5G sürümü, A516VSQU5FVK1 yapı numarasıyla ( XDA aracılığıyla ) One UI 5 güncellemesini alıyor.

En son Android 13 güncellemesi, G525FXXU5CVK6 donanım yazılımı sürümüyle sağlam Galaxy XCover 5’e de yayılıyor. Güncelleme şu anda Avrupa’da yayınlanıyor ancak yakında diğer bölgelere de ulaşması bekleniyor.

samsung-galaxy-a13-5g-android-13-guncellemesi-aliyor-1

Yeni güncelleme, Android 13 ile birlikte sunulan tüm yeni özellikleri getiriyor ve Kasım 2022 güvenlik düzeltme ekini de içeriyor. Her zaman olduğu gibi, yazılım aşamalı olarak yayılıyor, bu nedenle herkesin kullanımına sunulması birkaç gün sürebilir.

Yukarıda belirtilen cihazlara sahipseniz, bir OTA bildirimi için gözünüz açık olsun. Ayarlar’a gidip Yazılım Güncelleme’yi seçip “İndir ve yükle”ye dokunarak güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Hatırlamak gerekirse, One UI 5 çok sayıda görsel değişiklik ve iyileştirme getiriyor. Yeni bildirim simgeleri ve bildirim arayüzleri ile birlikte gelir. Yazılım ayrıca istiflenebilir widget desteği, Bixby Metin Araması, yeni çoklu görev hareketleri ve daha fazlasını içerir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz