Samsung Galaxy S10 kamera delikleri nasıl gizlenir?

0
705 Okunma

Akıllı telefon üreticileri sonsuz ekran tasarımına geçtiğinden beri ön kamerayı nereye yerleştireceği ile ilgili bir türlü hem fikir olamadı. Yeni nesil akıllı telefonlarla birlikte hayatımıza farklı ön kamera tasarımları girdi. Yakın zamanda tanıtılan Samsung Galaxy S10 modelinde ise kamera bir delik olarak görünüyor. Sonsuz ekranın içinde görünen deliğin bazı kullanıcılar için rahatsız edici olabileceğini itiraf etmeliyiz. 

İşte Samsung Galaxy S10 kamera delikleri gizleme yöntemi

Samsung da bunun rahatsız edebileceğini öngörmüş olacak ki bunu ayarlar kısmından saklamak için bir seçenek sunmuş. Ayarlar kısmından kamera deliğini saklamak mümkün. Bunun için Ayarlar>Ekran>Tam ekran uygulamaları>Ön kamerayı sakla şeklinde ilerlemek yeterli. 

Samsung Galaxy S10 deliği ayarlar kısmından gizlendiğinde ekran üst kısımından biraz daha kararıyor ve sanki bir çerçeve varmış gibi görünüyor. Bu arada Galaxy S10’un kamera deliklerini gizlemenin bir başka eğlenceli yolu daha var. Sonsuz ekrandan vazgeçmek isteyen S10 kullanıcıları, yeni akıllı telefon için tasarlanmış duvar kağıtlarını kullanabilir. Böylece hem ön kamera bir delik olarak göze çarpmaz hem de ekran çok daha renkli ve eğlenceli bir görünüm kazanır. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz