Samsung Türkiye, Unpacked 2024 etkinliğine kaydolanlara sürpriz hediyeler dağıtıyor!

0
187 Okunma
Samsung Galaxy Unpacked Etkinliği

Samsung Türkiye, merakla beklenen etkinliği için davetiyeleri göndermeye başladı. Düzenlenecek olan Samsung Galaxy Unpacked etkinliği boyunca, Samsung’un yeni cihazları tanıtılacak ve etkinliğe kaydolanlara özel hediyeler verilecek. İşte haberin detayları…

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ne zaman ve katılımcılara verilecek hediyeler neler?

Samsung, 2024 Olimpiyatları’ndan birkaç zaman önce, 10 Temmuz’da Paris’te gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğini resmî olarak duyurdu. Türkiye saati ile 16.00’da başlayacak olan canlı yayında, Samsung’un en yeni teknolojileri sahne alacak.

Samsung Galaxy Unpacked Etkinliği

Galaxy Unpacked 2024, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekecek birçok yeni ürün tanıtılacak. Etkinlikte tanıtılacak ürünler şunlar:

Katlanır telefonlar: Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6

Yeni akıllı saatler: Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Watch 7

Yeni kulaklıklar: Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro

Akıllı yüzük: Galaxy Ring

Samsung Türkiye, etkinliğe kaydolan kullanıcılarına özel hediyeler sunuyor. “Galaxy AI ile dünyanı büyüt” başlıklı davet e-postasında, ön sipariş avantajları ve formu dolduran her bininci kişiye Galaxy Buds FE hediye fırsatı sunuluyor.

Etkinliğe kaydolan ve formu dolduran katılımcılar için, ön sipariş kampanyasına dâhil edilen ürünler ve stok sayıları ise şu şekilde:

25 W Hızlı Şarj Adaptörü: 1000 adet stok sayısı

İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı: 500 adet stok sayısı

Galaxy Buds FE: 50 adet stok sayısı

Kampanya detaylarınca, etkinliğe kayıtlı e-posta adresine ve Samsung telefonlarına gönderilen bildirimler aracılığıyla kaydolan ve ürünü ön sipariş veren katılımcılara, 25 W Hızlı Şarj Adaptörü hediye edilecek (tavsiye edilen satış fiyatı 719 TL).

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın beklenmedik tasarımı sızdı!

Ön sipariş vererek kampanyaya dâhil olan katılımcılara, İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı hediye edilecek (tavsiye edilen satış fiyatı 2.199 TL).

Hediye fırsatından yararlanmak için, ürünlerin aynı gün satın alınması ve belirtilen hediye kodunun promosyon alanına eklenmesi gerekmekte. Hediye ürünler de alıcı adresine kargolanarak ilgili işlem gerçekleşmiş olacak.

Formu dolduran her bininci kişiye, ön sipariş şartı aranmaksızın Galaxy Buds FE hediye edilecek (tavsiye edilen satış fiyatı 2.699 TL).

Samsung Galaxy Unpacked Etkinliği

Samsung Türkiye’nin bu özel etkinliği ve kampanyası ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak ve kayıt olmak için Samsung’un resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Peki siz düzenlenecek olan etkinliğe özel bu sürpriz hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında belirtmeyi ve ilk bininci kişi arasında yerinizi ayırtmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz