Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 6 için yeni özellik geliyor!

0
1.022 Okunma

Samsung markası geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy Watch 6 ve daha öncesinde piyasaya sürdüğü Watch 5 için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Şirketin bu bağlamda duyurduğu yeni özellik ise Galaxy Watch 6 ve Watch 5 adlı iki akıllı saatin yeni Samsung Smart TV uygulamalarına erişim sağlayabilmesi oldu. İşte detaylar…

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 5 için yeni özellik: Samsung Smart TV uygulamalarına rahatça erişim sağlanabilecek!

Güney Koreli bir teknoloji şirketi olan Samsung son dönemlerde tanıttığı Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 5 akıllı saatleri için yeni bir özellik geliştirdi. Geliştirilen bu özellik kapsamında bahsi geçen saatler CES fuarında tanıtılmış olan Samsung Smart TV’ler ile kolayca bağlantı kurabilecek.

Galaxy Watch 5 6 Smart TV

2024 yılında tanıtımı yapılmış olan bu Smart TV’ler Samsung’un giyilebilir teknoloji alanındaki çalışmalarından olan akıllı saatler ile birleşince kullanıcılara büyük bir rahatlık sunacak. Örneğin bir Samsung Galaxy Watch 6 veya Galaxy Watch 5 ve 2024 yılında piyasaya sürülmüş olan bir Smart TV sahibi iseniz evde yaptığınız fitness çalışmalarınızın sonucunda saatinize bakmanıza gerek kalmayacak. Çünkü bu özellik kapsamında saatinizi televizyonunuz ile bağlayarak sağlık verileri, kalp atış hızı, antrenman süresi gibi verileri doğrudan televizyon ekranınızda rahatça görebilirsiniz.

Marka sözünü ettiği bu özelliği şu anlık  Güney Kore’de bulunan Galaxy Watch 6 ve Avrupa’da bulunan Galaxy Watch 5 kullanıcıları için hizmete sundu. Diğer yerlerde ise ne zaman aktifleştireceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak şirketin amacı, çıkarttığı yeniliği diğer pazarlarda da yakın bir zamanda sunarak hem müşteri memnuniyetini sağlamak hem de global pazarda etkin  ve büyük bir rol oynamak.

Samsung bu yenilikle birlikte kullanıcılarına, hem spor hem de evde eğlence alanında daha eğlenceli bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Fakat bu yenilikten faydalanabilmeniz için 2024 yılında piyasaya sürülmüş olan bir Smart TV’ye sahip olmanız şart koşuluyor.

Huawei’nin uygun fiyatlı telefonu Nova 12S’in özellikleri sızdırıldı!

Peki siz Samsung’un hem giyilebilir teknoloji hem de ev teknolojileri bağlamında hizmete sunduğu bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz