Serinin devamı olan “Sihirbazlar Çetesi 3” filmi geliyor!

0
324 Okunma
Sihirbazlar Çetesi 3

“Sihirbazlar Çetesi 3” filminin çekimleri için güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu devam filminde, sevilen serinin ana kadrosu dışında, Dominic Sessa ve Justice Smith’in yanı sıra Ariana Greenblatt gibi yeni yıldız yetenekler de ekibe dâhil ediliyor. Bu yeni isimler de, seyircilere beğenecekleri bir deneyim sunmak için üçüncü devam filmi kadrosunda bulunarak kamera karşısına geçiyor.

Sihirbazlar Çetesi 3 filmi kadrosunda hangi isimler var?

Orijinal kadrodan Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman gibi tanıdık yüzlerin de ekipte bulunması bekleniyor. Bu usta oyuncuların filmdeki rolleriyle, önceki serilerde olduğu gibi bir kez daha seyircilerin beğenisini kazanmaları hedefleniyor.

Sihirbazlar Çetesi 3

Film, Alexander Payne imzalı, Oscar adayı “The Holdovers” ve “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” gibi önemli yapımlarda boy gösteren Dominic Sessa’nın liderliğindeki bir ekip tarafından yönetilecek. Sessa’nın yeteneği ve deneyimiyle, “Sihirbazlar Çetesi 3” filminin başarılı olması için olumlu katkı sağlaması beklenmekte.

Yaptığı işlerle ön planda olarak kariyerinin zirvesine doğru emin adımlarla ilerleyen, “Barbie” filmindeki başarılı performansıyla tanınan genç yetenek Ariana Greenblatt ile, şimdi de “Sihirbazlar Çetesi 3” filmi için önemli bir rol üstlenmesi adına anlaşılmış durumda.

Filmin senaryosu, Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie gibi tecrübeli yazarlar tarafından kaleme alınmış. Bu isimlerin, “Sihirbazlar Çetesi” evrenine yeni ve farklı bir soluk getirmesi bekleniyor.

Devam filminin konusu nedir ve ne zaman vizyona girecek?

Devam filminin içeriği hakkında henüz detaylar paylaşılmış değil ancak yeni yapım, tekrar sihirbazların ve çekişmeli Dört Atlı’nın dünyasına dalmaya hazırlanıyor. Seyircilere yeni nesil sihirbazlarla tanışma fırsatı sunacak gibi yorumlar yapılıyor.

Sihirbazlar Çetesi 3

Ne zaman çıkacağı ise merak konusu olan filmin çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak, çekimlerinin 2024 yılında bitip 2025 yılında ise seyircilerle buluşması bekleniyor.

Ruben Fleischer yönetimindeki film, şimdiden sinema dünyasında bir bekleyiş uyandırmış durumda. Seyirciler, filmi merakla beklerken, yapımcılar ve oyuncular da titizlikle çalışıyor. Gösterime girdiğinde, “Sihirbazlar Çetesi 3” filminin izleyicilerde nasıl bir deneyim bıraktığını, yapılacak olan yorumlarla hep beraber bekliyor olacağız.

Siz bu devam filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Film tutkunları olarak görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtip diğer film tutkunlarıyla etkileşimde bulunabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

İlginizi çekecek bir diğer haberimiz:

Netflix kullanıcılarına kötü haber! Pek çok sevilen dizi ve film kaldırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz