Sıkıcı sunumlarınızı HP Elite ile kıvırın

0
280 Okunma

HP Elite Presenter Mouse, akıllıca her iki dünyanın da en iyisini sunar. Mat saplı ve üstünde mikro renkli kontrol paneli olan sade siyah bir cihaz olan Elite Presenter Mouse, uzaktan kumandalı lazer sunum ünitesinden tamamen çalışan fareye geçiş yapmak için hafifçe tam bir 180 ° dönüş yapar. Bir tarafta sunum kontrolleri diğer tarafta fare tuşları ile Elite Presenter fare, her iki rolü de ustaca oynar ve böylelikle bir saniye içinde seçtiğiniz araçlar arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Hem mouse hem mousepad!

HP Elite Presenter fare nasıl çalışır?

HP Elite, bir PC ile Bluetooth üzerinden bağlanır ve bağlı cihazdan 30 feet etkileyici bir aralıkta çalışır. İleri ve geri kontroller ile merkezi düğmeyi kullanarak nesneler ve bağlantıları seçerek / tıklayarak sunumunuzda gezinebilirsiniz. Hatta, bir lazer noktasını ekranda bir lazer ışını olmadan herhangi noktaya vurgulamanızı veya işaret etmenizi sağlayan sanal bir lazer nokta düğmesi içerir. Uzaktan kumanda uzamsal farkındalığa ve hareket izlemeye sahiptir aynı zamanda ekranı kontrol ederek, konumunu kontrol etmeni sağlayan bir nokta desteği sağlar.

hp elite presenter mouse ile ilgili görsel sonucu

Sunucu arayüzündeki kontrollerin üzerinde, fare için bir sensör barındıran küçük bir pencere bulunur. Fareyi ters çevirin ve tutamacı çevirin; Elite, bilgisayarınızı doğal bir şekilde çalıştırmak için sağ ve sol tıklamalara güvendiğiniz için doğal olarak açılı gövdesini uygun bir tutuş için kullanmanıza izin verecek şekilde Fare moduna geçer. Geri katlayın, kapatın ve HP Elite Presenter Mouse deri kılıfına ve dizüstü çantanıza kolayca kayar; neredeyse hiç yer kaplamaz!

hp elite presenter mouse ile ilgili görsel sonucu

HP Elite Presenter Mouse2018 yılında Red Dot Ürün Tasarım Ödülü’ kazanmıştır.
Kullanım videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.?

Tasarımcı: HP

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz