Skin Motion ile dövmelerinizi seslendirin!

0
2.008 Okunma
skin motion

Özellikler yaz ayları yaklaşırken dövme yaptıranların sayısı artıyor. Dövme yaptırmak isteyen kişiler ya kendileri için önemli olan yada sevdikleri ile bir anısının olduğu simgeleri, dövme yoluyla vücutlarında sonsuza dek gezdirmek istiyor. Peki hiç sevdiğiniz insanın sesini dövme yaptırmayı düşündünüz mü? Skin Motion ile sevdiğiniz sesleri her an yanınızda gezdirebilirsiniz.

Dövmeleri seslendiren uygulama Skin Motion

skin motion

Geçtiğimiz zamanlarda çok popüler olan ve birçok kişinin de tercih ettiği ses dalgalarından dövmeler akıllı uygulamalar sayesinde daha gerçekçi olabiliyor. Skin Motion uygulaması da tam olarak bu alanda hizmet veriyor. 30 saniyeye kadar olan ses dalgalarını okuyabilen uygulama, Soundwave yöntemi ile oluşturlan dalgaların tendeki görüntüsünü sese çevirebiliyor. Örneğin, eşinizin veya sevgilinizin size “Seni seviyorum” dediği ses dalgasını vücudunuza dövme yaptırdıktan sonra, uygulamaya girerek teninizdeki dövmenin olduğu yere kamer yoluyla okutuyorsunuz. Daha sonra uygulama ses dalgasından oluşan dövmeyi sese çeviriyor. Kullanımı oldukça basit uygulamanın hem Android hem de iOS sürümü mevcut.

Uygulamanın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=c4MhVd2KYzs

 

Skin Motion uygulamasının Android ve iOS linklerine buradan ulaşabilir, uygulama hakkındaki daha detaylı bilgiler için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz