Spotify, kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özelliklerini duyurdu

0
288 Okunma
Spotify

En popüler müzik dinleme platformlarından Spotify, kişisel listelerinizi, kitaplığınızı daha akıllı hale getirecek yeni bir özellik duyurdu. Müzik zevkinize göre daha akıllı aramalar yapmanıza imkan sağlayacak bu özellik önümüzdeki hafta tüm kullanıcılar ile bulaşacak.

Yeni özellik ile Spotify aramaları daha akıllı hale geliyor

spotify

Spotify listeniz tamamen size özeldir. Bu liste içerisinde bazen yeni içerikler görmek isteyebilirsiniz. Spotify yeni getirdiği özellik ile kitaplığınıza veya özel listelerinize benzer içeriklere artık daha kolay ulaşabilecekseniz. Güncellenmiş kitaplık tasarımı ile eklenen özellikler, aramalarınızın yanı sıra koleksiyonlarınızı kolayca düzenlemenizi de sağlayacak. Ayrıca aramalar sayesinde listenize daha kolay içerik ekleyebileceksiniz. Üstelik ilgili benzer içerikler için çeşitli seçenekleri de sunacak.  Yeni gelen özellikleri listeleyecek olursak;

  • Sadece müzik değil, podcast içeriklerinizi kolayca inceleyebilecek ve arama yapabileceksiniz.
  • Koleksiyonlara daha kolay göz atmanıza yardımcı olacak yeni dinamik filtreler bulunuyor. Bu filtreler ile albüm, sanatçı, çalma listesi veya podcast arasında seçim yapabileceksiniz.
  • Eğer hareket halindeyseniz önceden indirdiğiniz içerikleri tek seferde indirilenlere tıklayarak görüntüleyebileceksiniz.
  • Arama sonuçlarındaki sıralamalar da daha kullanışlı olacak. Güncellenmiş Spotify ile sıralamalarınızı alfabetik, en son çalınana veya sanatçıya göre yapılacak
  • En çok dinlediğiniz içeriklere ulaşmanız kolaylaşacak. Güncellenen uygulama ile en çok dinlediğiniz dört listeyi sabitleyebileceksiniz.
  • Yeni ızgara görünümü ile geniş albüm listeleri, çalma listesi ve podcast kapak resmi büyüyecek.

Spotify’ın yeni özellikleri önümüzdeki hafta Android ve iOS kullanıcıları ile buluşacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz