Spotify tasarımda değişikliğe gidiyor!

0
122 Okunma

Çevrimiçi müzik platformu deyince birçok kişinin aklına ilk Spotify geliyor. Kullanıcılarını yaptığı güncellemeler ve geniş kütüphanesi ile mutlu eden platform, bu kez tasarımda bir değişiklik yapmaya karar verdi. Şimdilik sadece Android kısmında yapılan değişiklik ilerleyen zamanlarda iOS uygulaması için de geçerli olacak.

Spotify Android ara yüzünde değişiklik yapıyor!

spotify-calma-listesi-nasil-paylasilir-1

Küresel olarak en çok kullanılan müzik platformlarından biri olan Spotify, ülkemizde de yaygın olarak kullanılıyor. Geçtiğimiz günlerde fiyatlar konusunda artışa giden platform, zam furyasına katılan son isimlerden olmuştu. Daha çok mobil tarafta kullanılan uygulamanın güncel fiyatları şu şekilde;

  • Bireysel abonelik paketi: 20,99 TL
  • Duo paketi: 27,99 TL
  • Aile paketi: 34,99 TL
  • Öğrenci paketi: 10,49 TL

Son dönemlerde yaşanan fiyat artışlarına bir ekleme de Spotify ile yaşandı. Eski paketlere göre çok fark olmasa da yine de tepki toplayan artış Ekim ayı itibari ile geçerli olacak.

Fiyat artışının ardından güncelleme haberi de geldi. Platform Android kullanıcılara yeni bir tasarım ile karşıladı. Mobil uygulamanın genel ekranında yaşanan bu değişiklik yakı zamanda iOS kullanıcıları için de geçerli olacak. Yapılan değişiklik ile birlikte artık müzik ile podcastler birbirinden ayrı olacak. Genellikle iki türünde seveni ayrı ve bu içeriklerin karılması kullanıcıları rahatsız edebiliyordu. Yeni tasarım ile artık bu problem ortadan kalkıyor. Uygulamanın podcast odaklı kullanıcısı her ne kadar fazla olsa da bir kesim sadece müzik dinlemek için platformu kullanıyor. Yapılan yorumlara göre yeni tasarım kullanıcıların birçoğunu mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz