Stranger Things 3. sezon fragmanı yayınlandı!

0
1.158 Okunma

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan Stranger Things yeni sezonu ile nihayet geliyor. Yaz ayları ile birlikte yayınlamaya başlayacak olan dizinin yeni sezon resmi fragmanı yayınlandı. İşte Stranger Things 3. sezon fragmanı…

Instagram’dan sipariş verme dönemi!

Tüm dünya ile aynı anda 4 Temmuz’dan itibaren Netflix’ten izleyebileceğimiz Stranger Things’de bu sezon tatil rüzgarı esiyor. Okul sezonunu kapatan dizi bize, havuz sezonu ile merhaba diyecek. Yine kendimizi 1985 Hawkins’inde maceradan maceraya koşarken bulacağız.

Stranger Things 3. sezon fragmanı

Fragmanda yalnızca serinin genç yıldızlarını değil, eski karakterlerden bazılarını da görüyoruz. Kasabanın yeni belediye başkanını oynayacak olan Cary Elwes de fragmanda bize göz kırpıyor.

Belediye Başkanı Kline karakterine can veren Elwes ile birlikte yeni sezonda üç yeni isim daha göreceğiz. Bunlar Robin’e hayat veren Maya Thurman-Hawke, Bruce’a hayat veren Jake Busey ve Heather’a hayat veren Francesca Reale.

Serinin yaratıcısı olan Duffer Brothers da yeni sezon ile birlikte geri dönüyor. Brotheres, Shawn Levy ile birlikte birkaç bölüm yönetecek.

2018 yılında beş Emmy Ödülü kazanan Stranger Things’in yeni sezonunda 8 bölüm olacağını da hatırlatalım.

İşte yeni sezonun ilk resmi fragmanı:

https://youtu.be/6I9HNDl8A3s

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz