Tasarım harikası Galaxy Buds Pro özellikleri ve fiyatı

0
562 Okunma
Galaxy Buds Pro

SamsungGalaxy Unpacked 2021 Etkinliği online olarak gerçekleşti. Etkinlikte S21 serisinin yanı sıra tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Galaxy Buds Pro tanıtıldı. Yeni kablosuz kulaklığın özellikleri ve hakkındaki tüm detaylar sizler için hazırladık.

Galaxy Buds Pro özellikleri

Galaxy Buds Pro

Kablosuz kulaklıklar serisinin en yenisi olan Galaxy Buds Pro tasarımı kadar teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Öncelikle kulaklığın tasarım özelliklerinden bahsedelim. Ergonomik bir tasarıma sahip kulaklığın, Normal kulaklıklara göre daha az kulak çıkıntısı bulunuyor. Oldukça hafif yapıya sahip kulaklığın Phantom Violet, Phantom Gri Balck ve Phantom Silver olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Şimdi gelelim Galaxy Buds Pro teknik özelliklerine.

11mm’lik woofer ve 6.5mm’lik tweeter ile çok az distorsiyonla net bir ses vaat eden yeni nesil kablosuz kulaklığın derin bir bas gücü var. Ayrıca ses kalitesinde Dolby Head Tracking teknolojisiyle desteklenen 360 Derece Ses özelliği sayesinde daha gerçekçi ses deneyimi yaşatabiliyor. Gelişmiş teknolojilere sahip kulaklık ile sadece müziğinizin iyi duyulması değil, ayrıca dışardan gelen sesleri de en minimuma indirgeyen yüzde 99’a oranında aktif gürültü engelleme (ANC) desteği sunuluyor. Konuşmalarınız sırasında dışardan gelen sesleri minimize etmek için Ses Alım Birimi (VPU) kullanan kulaklığın 2 içerde bir de dışarıda olmak üzere toplamda 3 adet mikrofona sahip. Dış taraf ile bağlantıyı komple kesmeyi hedefleyecek şekilde tasarlanmış kulaklığın “Rüzgar Kalkanı” yer alıyor. Bu sayede daha iyi bir konuşma deneyimi elde edebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S21 ve S21 Plus özellikleri belli oldu

Kablosuz kulaklıkların en merak edilen özelliklerinden biri de hiç şüphesiz pil süresi. Yeni nesil akıllı kulaklık tam şarj ile 8 saate kadar çalma süresi vaat ederken aynı zamanda şarj kutusu sayesinde 20 saatlik ekstra performans sunabiliyor. Ayrıca cihazın her hava koşulunda rahat kullanılması için IPX7 su geçirmezlik sertifikası bulunuyor.

Tasarım ve renkleri ile dikkatleri üzerine çeken kulaklığın teknik özellikleri de oldukça gelişmiş. Samsung Türkiye tarafından açıklanan bilgiye göre Galaxy Buds Pro 15 Ocak itibari ile 1.599 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

SamsungGalaxy Unpacked 2021 etkinliğinde tanıtılan S21, S21 Plus ve S21 Ultra’nın detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz