Tatile gitmeden önce Instagram’ı ziyaret edin!

0
163 Okunma
tatile gitmeden önce instagram

Tatil planlarınızı yaparken arkadaşlarınızda yada sosyal medyadan sürekli öneriler alırsınız. Yaz tatillerinde veya hafta sonu yapacağınız kısa tatillerde gideceğiniz mekanları seçerken, orada ne yiyeceğiniz nereleri gezip görebileceğiniz ile ilgilenirsiniz. Yakın çevrenizin önerilerine bakarak gideceğiniz mekanı belirlediyseniz, Instagram üzerinden de gideceğiniz yeri mutlaka ziyaret edin.

Sosyal medya ve özellikle de Instagram, sadece fotoğraf paylaşma uygulaması olarak değil aynı zamanda da birçok bilgiyi bir arada bulabileceğiniz bir platform olmuş durumda. Peki Instagram üzerinden hangi bilgilere ulaşabilirsiniz?

Intagram ile mekanın tüm detaylarını öğrenin

Sosyal medya platformlarında en yaygın kullanılanlardan bir tanesi Instagram. Güzel bir yere gittiğimizde veya yeni tatlar keşfedeceğimiz de her zaman önce fotoğrafını çeker ve Instagram‘da paylaşırız. Konum ekleme ve etiket gibi farklı yöntemler sayesinde gittiğimiz yerleri aslında kategorilendiriyoruz.

tatile gitmeden önce Instagram

Örneğin İstanbul’da çalışıyorsunuz ve hafta sonu arkadaşlarınızla hiç gitmediğiniz bir mekana gideceksiniz. Bu mekanda insanların en çok ne yediğini, nerelerde ve hangi pozlarla fotoğraf çekildiğini mekana gitmeden önce Instagram üzerinden aratarak bulabilirsiniz. Bu sayede gittiğiniz mekan hakkında bilgi sahibi edinmiş olur ve farklı gözlerinde gördüğü detayları kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Özellikle fotoğraf çekilmeyi sevenlerin kullandığı bu yöntem ile her mekanda en iyi fotoğrafları siz çekilebilirsiniz.

Aynı şekilde yaz tatilleriniz de veya kısa gezilerinizde gideceğiniz yere dair diğer insanların tecrübelerinden Instagram sayesinde faydalanabilirsiniz. Bu sayede mekanın her detayını kolayca fark eder ve tatilinizin tam anlamıyla tadını çıkartabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz