TCL MOVEAUDIO Air kablosuz kulaklık Türkiye’de satışa sunuldu

0
242 Okunma

Dünyanın sayılı teknoloji üreticilerinden biri olan TCL, Türkiye’deki ürün ekosistemine yeni bir TCL MOVEAUDIO Air kablosuz kulaklık ekledi.

TCL MOVEAUDIO Air özellikleri

TCL MOVEAUDIO Air sizi içine çeken kulakiçi kulaklıklarla gün boyunca müzik dinleme imkanı sunuyor. 9 saate kadar pil ömrüne sahip bu piller, şarj kutusuyla birlikte size 32 saate kadar çalma süresi sağlar. Ek olarak, 3 EQ moduna sahiptirler. Sadece bu değil, aynı zamanda süper net aramalar için 4 mikrofona ve güçlü bir 10 mm sürücüye sahipler. Ayrıca, mikrofonlardan 2’si arka plan gürültüsünü filtreler.

tcl-moveaudio-air-kablosuz-kulaklik-turkiye-de-satisa-sunuldu-1

Hafif ve rahat bir uyumla, yalnızca 4,4 gram ağırlığındadır. Çevresel gürültü önleme özelliği sayesinde sesinizin süper net olmasını sağlarlar. İnanılmaz bas vuruşları ve keskin tiz notalar sunarak, ne dinlediğinize bağlı olarak optimize edilmiş ayarları seçmenize olanak tanır. Tek yapmanız gereken, aralarında geçiş yapmak için sağ kulaklıklara 3 kez dokunmak!

tcl-moveaudio-air-kablosuz-kulaklik-turkiye-de-satisa-sunuldu-2

Son olarak kullanıcıları memnun edecek özelliklere sahip bu kulaklık Türkiye’de 1.399 TL’den satışa sunuldu. Model için TCL Türkiye’nin resmî açıklamada bulundu. Açıklamanın bir kısmı şu şekilde “Türkiye’de raflardaki yerini alan TCL MOVEAUDIO Air kablosuz kulaklık; çevresel gürültü engelleme, 9 saate varan kullanım süresi ve müzik keyfi için 3 farklı ekolayzır modu gibi özellikleri uygun bir fiyatta bir araya getiriyor. Farklı bütçelere hitap eden akıllı cihazlarıyla teknolojiyi herkes için demokratikleştirmeye devam eden TCL, birbirini tamamlayan deneyimler sunma vizyonu kapsamında yeni MOVEAUDIO Air kablosuz kulaklığını Türkiye’de satışa sundu. Çevresel gürültü engelleme özelliği ile aramalar esnasında sesin netliğini artırarak kesintisiz bir iletişim sunan MOVEAUDIO Air kablosuz kulaklıkta, kristal netliğinde aramalar için arka plan gürültüsünü filtreleyen 4 mikrofonlu gelişmiş DNN AI ENC bulunuyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz