Telefonu kullanışlı hale getirecek akıllı telefon aksesuarları

0
391 Okunma
akıllı telefon aksesuarları

Akıllı telefonlar kamera, batarya veya tasarım gibi tüm özellikleri ile sizi her zaman memnun etmeyebilir. Gün boyunca size yetebilecek bir pil, hafızanızı arttırabilecek SD kartlar veya bu eksiklikleri giderebilecek aksesuarlar satın alarak telefonunuzu daha da geliştirebilirsiniz. İşte telefonunuzu daha kullanışlı hale getirecek akıllı telefon aksesuarları.

Gün boyu kullanım için powerbank şart!

Akıllı telefonların batarya performansı ne kadar iyileştirilsede, yoğun geçen bir günümüzü tek şarj ile tamamlamamız için yeterli olmuyor. Gün içinde işlerinizin yarım kalmaması ve sürekli priz arama telaşına düşmemek için yanınızda bir powerbank mutlaka bulundurun.

Daha iyi fotoğraflar için harici lens kullanın!

akıllı telefon aksesuarları

Telefonların kamerası artık çok daha gelişmiş. Kameraların bu gücünden daha fazla yararlanabilmek için harici lensler satın alabilirsiniz. Bu lensler sayesinde makro çekimler yada farklı balık gözü yada köpek gözü gibi yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Harici lensleri telefonunuzda sabit kullanılmadığı için farklı çeşitlerini alabilir ve diğer cihazlarınızda da kullanabilirsiniz.

Harici hafızalar hayat kurtarır!

Telefonumuzla artık ortalama bir kameranın çekebileceği kalitede fotoğraflar çekebiliyor ve çeşitli dosyaları bilgisayara ihtiyacımız olmadan yine akıllı cihazlarımızda barındırabiliyoruz. Tüm bunları telefonumda biriktirebilmek için telefonunuzun hafızasının yeterli olması gerekiyor. Akıllı telefonların bataryadan sonra en büyük sıkıntısı hafıza. Tüm bilgilerinizi cihazınızda bulundurabilmek için yüksek kapasiteli hafıza kartlarından satın alabilirsiniz. Eğer telefonunuz hafıza kartı desteklemiyorsa, şarj girişini kullanarak telefonunuza ek destek sağlayabileceğiniz harici bellekleri de satın alabilirsiniz.

Genellikle herkesin ihtiyacı olabilecek bu 3 aksesuardan farklı olarak zevkinize uygun farklı araçlarda edinebilirsiniz. Kişisel zevklerinize göre bir telefon standı veya akıllı telefonunuzu oyun konsola çevirecek kumandalar edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra telefon kılıfı veya kulaklıklar satın alabilirsiniz. Akıllı telefon aksesuarları daima cihazınızdan maksimum düzeyde faydalanabilmenizi sağlar.

Sizin telefonunuzda kullanmayı en sevdiğiniz aksesuar hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz