Telegram’dan yeni güncelleme!

0
245 Okunma

Birçok kullanıcı anlık mesajlaşma uygulaması olarak Telegram’ı sıkça kullanıyor. Kullanıcılarının rahatı içinse şirket sürekli yeniliklere gidiyor. Geçtiğimiz günlerde de bu doğrultuda Telegram, 10.5.0 güncellemesini sundu. Peki Telegram’ın yeni güncellemesi ile kullanıcıları neler bekliyor? İşte detaylar…

Telegram, sesli ve görüntülü aramalarda eski arayüzünü değiştirdi!

Popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram yeni güncellemesi ile oldukça dikkat çekiyor. Kullanıcıların uygulama içi deneyimi göz önünde bulundurularak yapılan 10.5.0 güncellemesi yeni özellikleri barındırıyor.

telegram yeni güncellemesi

Gelen bu yeni güncelleme ile görüntülü ve sesli aramalarda eski arayüz yerini yeni bir arayüze bırakıyor.  Bu özelliğin yanı sıra Android işletim sisteminde mesaj silme animasyonu özelliği de geliyor. Peki bu güncellemenin içerisinde başka hangi yenilikler var?

Uygulamaya gelen yeni güncellemede sesli ve görüntülü arama sırasında bulunan arayüz değişiyor. Aynı zamanda Telegram’ın içerisinde bulunan animasyonlar daha iyi bir görünüme sahip olacak. Şirket bu yenilikler için şöyle bir açıklamada bulundu:

“Bu güncellemede çağrı arayüzünü tamamen yeniden tasarladık, yeni animasyonlar ve aramanın durumuna göre dinamik olarak değişen güzel arka planlar ekledik. Yeni arayüz eskisine göre daha az kaynak gerektiriyor. Bu da pil ömründen tasarruf sağladığı ve eski cihazlarda uygulamanın artık daha iyi çalıştığı anlamına geliyor.”

Aynı zamanda uygulama içinde bulunan botlar için gönderilen mesajlara tepki verme ve yanıt gönderme özelliği de Telegram’ın yeni güncellemesi içinde bulunuyor. Daha önce iOS’da bulunan mesaj silme animasyonunun Android’e gelmesi de yapılan yeniliklerin içinde bulunuyor.

BİRİNİN SİZİ TELEGRAM’DA ENGELLEYİP ENGELLEMEDİĞİ NASIL ANLAŞILIR?

Peki siz Telegram’ın bu yeni güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz