Telegram yeni özellikleri ile gündeme geldi

0
121 Okunma

Telegram, kullanıcılara arkadaşları, aileleri ve meslektaşları ile iletişim kurmanın hızlı, güvenli ve güvenilir bir yolunu sunan bulut tabanlı bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. 2013 yılında Pavel ve Nikolai Durov kardeşler tarafından kuruldu ve o zamandan beri dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri haline geldi. Telegram uçtan uca şifrelemeyi destekler, yani mesajlar ve çağrılar, yalnızca gönderici ve alıcının erişebileceği benzersiz bir şifreleme anahtarıyla korunur. 

Ayrıca grup sohbetleri, sesli aramalar ve 2 GB’a kadar dosya gönderebilme gibi özellikler sunar. Ek olarak, Telegram’ın güçlü bir API’si vardırgeliştiricilerin uygulamaya entegre edilebilecek botlar, oyunlar ve diğer hizmetler oluşturmasına olanak tanır. Telegram’a yapılan yeni güncelleme, uygulamaya heyecan verici özellikler getiriyor.

Telegram, Paylaşılabilir Sohbetler, Özel Duvar Kağıtları ve Geliştirilmiş Botlar alır

Telegram, kullanıcı deneyimini geliştirecek birçok yeni özelliği ve iyileştirmeyi duyurdu. Yeni özellikler arasında paylaşılabilir sohbet klasörleri, özel duvar kağıtları ve daha iyi robotlar var. Kullanıcılar artık tüm sohbet klasörlerini tek bir bağlantıyla paylaşabilecek, bu da arkadaşlarını gruplara veya haber kanalları koleksiyonlarına davet etmeyi kolaylaştıracak. 

whatsappin-ardindan-telegramda-yenilikler-iceren-guncelleme-aldi-1

Favori fotoğraflardan ve renk kombinasyonlarından özel duvar kağıtları da oluşturulabilir ve belirli sohbetlerde kullanılabilir. Gruplar halinde işbirliğini ve çok oyunculu özellikleri destekleyen web uygulamalarını barındırma becerisiyle botlar da geliştirildi.

Ek olarak, ekler için kaydırma artık daha hızlı ve çok sayıda arayüz iyileştirmesi var. Grup üyeleri artık mesajların ne zaman okunduğunu görebilecek, 100’den az üyesi olan gruplardakiler için yaşam kalitesinde bir gelişme. 

En yeni iPhone’ların kullanıcıları, profil resimleri arasında gezinirken yeni animasyonların da keyfine varacaklar. Bu yeni özellikler, Telegram’ı hızlı, güvenli ve zengin özelliklere sahip bir mesajlaşma uygulaması arayanlar için daha da iyi bir seçenek haline getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz