Tesla Model Y için ön sipariş süreci başladı!

0
1.108 Okunma

Tesla, dün akşam düzenlenen etkinlikte Model Y ve özellikleri ile birlikte gelecek planlarını da paylaştı. Dün düzenlenen etkinliğin ardından Model Y için bugün ön sipariş süreci de başlamış oldu. Peki Model Y ne kadar ve nasıl sipariş verilir? İşte fiyat listesi ve detaylar…

Tesla Model Y siparişi nasıl verilir?

Dün akşam düzenlenen etkinliğin ardından Tesla Model Y için ön sipariş süreci başladı. Model Y, 3 farklı motor ve menzil seçeneği ile satışa sunuluyor. Model Y için ön ödeme ücreti ise 10 bin TL olarak açıklandı. 10 bin TL ön ödeme ile sipariş oluşturan müşterilere Temmuz ve Eylül ayları arasında Model Y araç teslim edilecek.

tesla model y

Model Y araca sahip olmak için Tesla.com internet adresinden sipariş oluşturmanız gerekiyor. Site ana sayfasından Model Y seçiminizi yaptıktan sonra ülke seçimine tıklayarak, Türkiye – Türkçe seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Sonrasında ise Model Y’nin Türkiye fiyatı, opsiyonlar, paketler ve teslim tarihleri de karşınıza çıkıyor.

model y

Sitede sipariş sonucunda ödeme yapmadan önce KDV ve ÖTV dahil anahtar teslim fiyatı da paylaşılıyor. Ön ödeme ücreti ise şu anda 10 bin TL olarak görülüyor.

Model Y fiyat listesi

  • Model Y: 1 milyon 563 bin 246 TL
  • Model Y Long Range: 1 milyon 634 bin 719 TL
  • Model Y Performance: 1 milyon 795 bin 523 TL

Peki siz Model Y hakkında ne düşünüyorsunuz? Ön sipariş sürecine katıldınız mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz