The Witcher karakterleri video ile tanıtıldı

0
930 Okunma

Fantastik kitap serisi ile hayatımıza giren sonrasında ise popüler oyunlardan biri olan The Witcher, beyaz cam için gün sayıyor. 20 Aralık günü Netflix’te ilk sezonu yayınlanacak olan dizi için yeni videolar yayınlandı. The Witcher karakterleri izleyicilere tanıtıldı.

The Witcher karakterleri ile tanışın

Başrolünde Henry Cavill‘i gördüğümüz dizide Cavill’e Anya Chalotra ve Freya Allan eşlik ediyor. The Witcher’ın ana karakterleri üç özel videoyla ilk kez hayranlarıyla buluştu. Videolarda karakterleri canlandıran oyuncular ve dizi sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich izleyicileri Geralt, Yennefer ve Ciri’nin dünyasına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

YouTube üzerinden yayınlanan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz