Threads gönderileri Instagram’da karşımıza çıkmayacak!

0
136 Okunma

Threads gönderilerinin Instagram ve Facebook’da görünmesini engellemek mümkün hale geldi. Peki nasıl? İşte detaylar…

Threads gönderileri engellenebilecek

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcılarının bir süredir rahatsız olduğu bir özelliği güncelliyor. Yeni güncelleme ile artık isteyen kullanıcılar Instagram ve Facebook hesaplarında görülen Threads gönderilerini kaldırabilecek.

Instagram ve Facebook kullanıcıları, yeni gelecek olan güncelleme ile Threads gönderilerini engelleme seçeneğine sahip olacaklar. Threads kullanıcıları uygulama içerisinde “Diğer uygulamalarda gönderiler önerme” ayarlarına girerek bu özelliği kapatabilecekler.

Threads uygulaması Meta tarafından ilk kullanıma sunulduğunda birçok kişinin dikkatini çekmişti. Bir anda kullanıcı sayısı artan uygulama, bir süre sonra aktif kullanılmamaya başlamıştı. Threads uygulamanın daha çok görülmesi ve kullanılması için kullanıcıların Instagram ve Facebook ana sayfalarında diğer kullanıcıların yayınladığı Threads gönderileri görülmeye başlamıştı. Ancak birçok kullanıcı bu durumdan rahatsız olmuştu.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg ise Threads uygulamasının neredeyse 100 milyon kullanıcıya ulaştığını söyledi. Threads uygulaması Meta tarafından ilk kullanıma sunulduğunda X eski adıyla Twitter’ın rakibi olarak görülmüştü.

Peki siz Meta’nın bu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz