X rakibi Threads için iletileri düzenleme geliyor!

0
152 Okunma
threads

X’in Meta ürünü rakibi Threads, tüm kullanıcılar için bir düzenleme butonu sunarak dikkat çekiyor. Kullanıcılara, bir gönderinin yayınlanmasından sonraki ilk beş dakika içinde düzenleme yapma olanağı sağlayan bu özellik, X’in benzer bir özelliğine rakip olma potansiyeli taşıyor.

threads

Threads’in mobil uygulamalarda ve web üzerinde çalışan bu işlevselliği, kullanıcıların gönderilerini gerektiği gibi düzenlemelerine olanak tanıyor. Ancak, beş dakikadan sonra düzenleme işlemi engellenecek. Bu özellik ücretsiz olarak sunulsa da, X’in sürümüne kıyasla daha katı bir zaman sınırına sahip.

Düzenlenen gönderilerin geçmişini göstermeyen Threads, kullanıcıların hangi gönderilerin değiştirildiğini belirlemelerini zorlaştırabilir. Yalnızca bir gönderinin başlangıçta düzenlenip düzenlenmediğini gösteren bir gösterge bulunmaktadır.

Ayrıca, bugün kullanıma sunulan bir diğer özellik ise “Sesli Konular” adını taşıyor. Ancak, bu özellik henüz Android platformunda yaygın olarak kullanılamıyor.

Threads, sosyal medya platformları arasında rekabeti artırarak, kullanıcılara daha esnek ve zengin bir deneyim sunma hedefini taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz