“Threads platformuna her gün 10 milyonlarca kullanıcı geliyor”

0
93 Okunma

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, Twitter’a rakip uygulama Threads hakkında konuştu. Yeni platform hakkındaki söylentilere açıklık getirdi.

“Threads’a her gün 10 milyonlarca kullanıcı geliyor”

Meta tarafından kullanıma sunulan Twitter’a rakip platform Threads, 5 gün gibi kısa bir sürede 100 milyon kullanıcıya ulaştı. Meta’nın CEO’su Zuckerberg, yeni uygulama hakkında değerlendirmelerde bulundu.

threads uygulama

5 günde 100 milyon kullanıcıya ulaşan platform, geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni verilerde kullanıcı sayısında hızlı bir düşüş yaşandığını gösterdi. Ancak Meta’nın CEO’su aynı görüşte değil. Mark Zuckerberg, uygulamadaki gidişatın iyi olduğunu savundu ve şu ifadeleri kullandı:

“Artık her gün 10 milyonlarca kullanıcı geliyor. Bu, beklediğimizin çok ötesinde. Threads topluluğunun büyümesi konusunda çok iyimserim. Stabilize olmak zaman alacak, ancak bunu başardığımızda topluluğu büyütmeye odaklanacağız. Threads’in de iyi bir yolda olduğuna eminim.”

Peki siz Threads uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Uygulamayı telefonunuza indirdiniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz