Tinder kullanıcıları için görücülük zamanı!

0
135 Okunma
Tinder

Tinder, flört uygulamasına sosyal bir dokunuş ekleyerek “Tinder Matchmaker” adlı yeni özelliği kullanıma sundu. Artık kullanıcılar, aile ve arkadaşlarını potansiyel eşleşmeleri görmek veya önermek için davet edebilirler. Bu, sadece bir profile sahip olmanın ötesine geçerek, herkesin çöpçatanlık dünyasına girebileceği anlamına geliyor.

Tinder

Tinder’da herkes çöpçatan olabilecek!

Bir kullanıcısı, “Tinder Çöpçatan oturumu” başlatarak aile üyeleri veya arkadaşları için potansiyel eşleşmeleri görmelerine olanak tanıyabilecek. Eğer bir çöpçatan, beğendiği profillere erişim kazanırsa, bu öneriler, orjinal Tinder kullanıcısının ekranına çıkacak. Ancak çöpçatanların yetenekleri sınırlıdır; mesaj gönderemezler ve eşleşme kararı yine kullanıcıya aittir.

Şirketin Pazarlama Müdürü Melissa Hobley, yeni özellik hakkında, “Yıllardır bekârlar arkadaşlarından uygulamamızda bir sonraki eşlerini bulmalarına yardımcı olmalarını istediler ve şimdi bunu çok kolay hale getiriyoruz” dedi.

Rakip uygulamalar arasında Bumble’ın benzer bir öneri özelliği bulunsa da, Tinder Matchmaker daha geniş bir çerçevede çalışıyor. Kullanıcılar, özel bağlantılar aracılığıyla profilleri paylaşabilir ve çöpçatanlar, potansiyel eşleşmeleri belirleyebilir. Hinge gibi diğer uygulamaların denemelerine rağmen, Uygulamanın bu çöpçatan özelliği, şirketin kullanıcı kitlesini genişletme çabalarında bir sonraki adımı temsil ediyor. Uygulama bu özellikle birlikte, kullanıcılarına daha önce olmadığı kadar çeşitli etkileşim olanakları sunma çabasını sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz