Twitter Clubhouse’un bir özelliğini daha kopyaladı!

0
140 Okunma
twitter clubhouse

Çıktığı günden bu zamana tüm dikkatleri üzerine çeken Clubhouse; Twitter gibi sosyal medya kanallarının hedefine girmişti. Özellikleri kısa zamanda kopyalanan platformu kızdıracak gelişme Twitter tarafında yaşandı. Artık platform, Spaces kayıtlarını düzenlemenize ve paylaşmanıza imkan tanıyacak. İşte detaylar.

Şarj aletiyle gezmeye son! Android 13 aşırı pil tüketiminin önüne geçecek

Twitter Spaces kayıtlarını paylaşmanıza izin verecek

Clubhouse uygulamasının neredeyse tüm özellikleri diğer sosyal medya platformları tarafından kopyalandı. Kısa sürede popüler olan platform, şimdi yine bir özelliğini Twitter’a kaptırdı. Sesli sohbetlere imkan veren Spaces özelliği yeni bir nitelik kazandı. Artık Spaces kayıtlarını düzenleyip paylaşabileceksiniz. Bu özellik aslında Clubhouse tarafında uzun süredir bulunuyor. Twitter ise özelliği yeni kullanıma sunacak.

Twitter Mavi tik başvurularını durdurdu

Twitter kullanıcıları için oldukça faydalı olacak bu özellik, sesli sohbetlerin kalıcı olmasını sağlayacak. Herhangi bir Spaces kaydını kırpıp düzenleyebileceksiniz. Ortaya çıkan yeni kayıt, bir tweet aracılığı ile paylaşılarak daha geniş kitlelere yayılacak. Bu aynı zamanda sohbetlerinizin kalıcı olmasını da sağlıyor.  Şimdilik oluşturulacak parçalar için limit 30 saniye olarak belirlendi. Sürenin ilerleyen zamanlarda arttırılması bekleniyor. uzatılması durumda özellik sadece Clubhouse ile değil Spotify’da alışkın olduğumuz Podcastlere de rakip olacak.

Her yönden elverişli olan yeni özellik şimdilik sadece iOS kullanıcılarının deneyimine açıldı. Özelliğin ilerleyen günlerde Android ve masaüstü sürümü için de gelmesi bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz