Twitter kullanıcılarını dinledi, yeni özellik geliyor: Takipçi çıkarma

0
86 Okunma
twitter sesli direkt mesaj özelliği

Sosyal medya devi Twitter, kullanıcıların en çok şikayet ettiği konulardan birine el attı. Profilimizde bulunmasını istemediğimiz takipçileri artık engellemeden uzaklaştırmak mümkün olacak. Bu konuda çaresi kalan kullanıcların yeni özellik ile yüzü gülecek. İşte takipçi çıkarma odaklı yeni özellik hakkındaki detaylar.

WhatsApp bu cihazlar için artık tarih olacak! İşte açıklanan liste

Twitter’a takipçi çıkarma özelliği geliyor!

twitter takipçi çıkarma

Hemen hemen her sosyal medya platformunda karşımıza çıkan istenemeyen kişiler sorunu, Twitter platformunda da genel problemler arasında yer alıyor. Mecburiyetten, yanlışlıkla ya da herkese açık hesap kullandığınız için kontrolünüz dışında sizi takip eden kullanıcılar üzerinde herhangi bir işlem yapmanız mümkün değildi. Bu kullanıcıları profilinizden uzaklaştırmanın tek yolu engellemekti. Fakat her zaman kullanıcıları engellemek olumlu sonuçlar yaratmayabiliyor. Bu konudan muzdarip olan kullanıcılar için Twitter yeni bir özellik ile geliyor. Artık istemediğiniz kullanıcıları engellemenize gerek kalmadan takipçi listenizden çıkartmanız mümkün. Daha önceleri bir kişiyi takipçi listenizden çıkarmanın en kibar yolu engellemek ve daha sonra engelini kaldırmaktı. Bu dolaylı işlem artık tarihe karışacak.

Twitter platformunda artık takipçi listenize girerek istemediğiniz kullanıcılar için “Bu takipçiyi çıkar” seçeneğini tercih edebileceksiniz. Bu sayede karşı tarafı engellemeden daha basit yollarla takibinizden çıkartabileceksiniz. Üstelik takipten çıkardığınız kişiye bununla ilgili herhangi bir bildirimde gitmeyecek. Özellik henüz kısıtlı bir web kullanıcı ile test ediliyor. Henüz mobil uygulamalarda test aşaması başlamadı. Takipçi çıkarma özelliğinin ne zaman tüm kullanıcılar ile buluşacağı ise bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz