Twitter’ın merkez binasındaki parlak X logosu komşuları çileden çıkardı

0
85 Okunma

Mavi kuş logosu ile tanıdığımız popüler sosyal medya uygulamasının logosu X olarak değiştirildi. Twitter’ın merkez binasına yerleştirilen parlak X logosu komşuları çileden çıkardı.

Parlak X logosu komşulardan şikayet alıyor

Platformda yaptığı değişiklikler ile adından sıkça söz ettiren Elon Musk’ın başındaki belalar bir türlü bitmiyor. Bu sefer merkez binadaki parlak X logosu herkes tarafından konuşuluyor. Komşular yeni logonun çok parlak olmasından şikayetçi.

Merkez binada bulunan X işareti şehir tarafından da hiçbir zaman onaylanmadı. San Francisco’daki yetkililer ise durumu araştırıyor. İş insanı Elon Musk‘ın merkez binadaki harf veya sembolleri değiştirirken gerekli olan bir izin başvurusunda bulunmadığı bildirildi. Güvenlik ve tasarım nedenleri ile incelemeye alınan logo, sahip olduğu parlaklık ile çevredekileri rahatsız ediyor.

Musk, Pazartesi günü polislerin Twitter’ın eski logosunu binanın yan tarafından kaldırmasına izin vermemesi üzerine Cuma günü binanın üzerine X logosunu yerleştirdi.

Bina Teftiş Departmanı sözcüsü Patrick Hannan’a göre, değiştirilen tabelaların “binanın tarihi doğası” ile tutarlı olduğundan emin olmak için bir izin gerekiyor. Hannan bir e-postada, “Bu tabelanın yerleştirilmesi için planlama incelemesi ve onayı da gerekli. Belediye bu konu hakkında şikayette bulunuyor ve soruşturma başlatılıyor” dedi.

Peki siz konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz