Üstü açılan sevimli elektrikli Smart Forease +!

0
1.283 Okunma

Alman otomotiv şirketi Daimler’in çatısı altında iki önemli marka bulunuyor. Bunlardan biri dünyaca ünlü lüks marka Mercedes, diğeri ise kompakt çözümlerle şehirli otomobilleri yollara çıkaran Smart. Her iki marka da düzenlenen otomobil fuarılarında yeni modellerini otomobil severlerle buluşturuyor. 2019 Cenevre Otomobil Fuarı da bu fuarlardan biri. Smart Forease + ismi verilen üstü açılan yeni elektrikli araç konsepti burada görücüye çıkacak. 

Geçen yıl tanıtılan Smart Forease + bu sefer üstü açık haliyle ve farklı tasarım detaylarıyla Cenevre’de boy gösterecek. Daimler yeni otomobil özgür ruhlu olarak tanımlıyor. Bunun en büyük sebebi tabiki de üstünün açılabiliyor olması. 

Elektrikli araç konsepti tarzı ile de fark yaratıyor diyebiliriz. İlginç farlara sahip olan araç, stiliyle alıştığımız otomobillerden ayrılıyor. 

Smart Forease +’ın çok şık olduğunu inkar edemeyiz. Ancak konsept otomobillerin kolay kolay yollara çıkamadığını hatırlatmakta fayda var. Bu yeni araç da tüketicilerden gelen bildirimlerle en son haline ulaşmak için bir süreçten daha geçecek. Ancak yollara çıktığı zaman uygun fiyatlı, ekonomik bir şehir içi otomobili olarak elinin kuvvetli olabileceğini söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz