Vergisiz telefonlara bir yenisi daha eklendi! Infinix Smart 8 Pro geliyor

0
240 Okunma

Infinix şirketi gün geçtikçe bünyesine yepyeni telefonlar eklemeye devam ediyor. Bugün şirket, telefon ailesine bir yenisini daha ekledi. Tanıtılan yeni telefon Infinix Smart 8 Pro hem özellikleri hem de dikkat çeken fiyatıyla ilgi çekiyor. Peki bu telefonun özellikleri ve fiyatı neler? İşte detaylar…

Infinix Smart 8 Pro özellikleri ve fiyatı!

Infinix, bugün Smart 8 Pro adlı telefonun tüm detaylarını açıkladı. Açıklanan bilgilere göre telefonun ekran boyutu 6.6 inç ve bu ekran kullanıcıya HD+ (720 x 1612 piksel) çözünürlüğe sahip görüntüler veriyor. Telefon, 500 nit tepe parlaklık değerine sahip. Aynı zamanda 90 Hz ekran yenileme hızı olan IPS LCD ekran üzerinde 8 megapiksel olan bir selfie kamerası bulunuyor.

Infinix Smart 8 özellikleri

Infinix Smart 8 Pro’nun arkasında da 2 adet kamera bulunuyor. Ana kamera ise 50 megapiksel olan bir sensör kulllanıyor. Kameranın hemen altında ise yapay zeka bir lens mevcut.

Timber Black, Galaxy White, Shiny Golf ve Rainbow Blue gibi pek çok farklı renge sahip olan bu telefon sadece 189 gram olan piyasaya sürülecek. Boyutları ise 63.6 x 75.6 x 8.5 mm olarak tanıtıldı. Bunun gibi dış özelliklerin dışında Smart 8 Pro pek çok iç özelliğe de sahip.

Telefon 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğine sahip. Ayrıca 4 GB ve 8 GB olmak üzere iki LPDDR4X RAM bellek seçenekleri de mevcut. Açıklanan bilgilere göre cihaz Android 13 işletim sistemine sahip olarak kullanıcıya sunulacak. Batarya gücü ise 5000 mAh olarak belirlendi. Telefon aynı zamanda 10W şarj desteği ile beraber geliyor.

Samsung, Galaxy AI isimli yapay zekasını tanıttı

Telefonun fiyatı ise henüz net olarak açıklanmadı. Ancak şirket, cihaz için 100 dolardan daha aşağısında bir fiyat üzerinden satış yapılacağını söyledi. Bu durum da telefonun ülkemizde vergisiz olarak satışa sunulacağını kesinleştiriyor. Dolayısıyla vergisiz telefonlar arasında Infinix Smart 8 Pro da katılmış oluyor.

Özellikler Infinix Smart 8 Pro
Ekran 6,6 inç, 90Hz yenileme hızı, HD+ çözünürlük (720 x 1612 piksel)
İşlemci MediaTek Helio G36
RAM 4 GB ve 8 GB
Depolama 64 GB ve 128 GB (Daha fazla seçenek olabilir)
Pil 5000 mAh
Şarj Desteği 10W
Ana Kamera 50 MP ana kamera + AI lens
Ön Kamera 8 MP selfie kamera
İşletim Sistemi Android 13
Renk Seçenekleri Timber Black, Galaxy White, Shiny Golf, Rainbow Blue
Ağırlık / Boyut 189 gram / 163.6 x 75.6 x 8.5 mm

 

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz