Visa, temassız ödeme özelliğini takılara getiriyor!

0
164 Okunma

İspanya‘da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi‘nde tanıtılan takı projesi büyük ilgi topladı. Visa, temassız ödeme özelliğini takılara getirdiğini duyurdu.

Visa Inc. ile Folli Follie Group‘un ortak yürüttüğü çalışma ile temassız ödeme özellikli takı projesi tanıtıldı.

26 Şubat-1 Mart arasında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi‘nde tanıtılan takıların ilk örnekleri Visa’nın standında sergileniyor. İçerisinde yüzük ve bileziklerin olduğu proje ile kullanıcılar, alışverişlerini yaparken takılarını kullanarak kolay bir şekilde temassız ödeme yapabilecekler.

İlk olarak Yunanistan’da tüketicilere sunulacak

Visa’nın Avrupa’daki Ürün ve Çözümlerinden Sorumlu Başkanı Mike Lemberger ise projeyle ilgili açıklamasında şunları söyledi:  “Dünyada ödeme platformları plastikten dijitale geçerken, Visa da takı markaları Folli Follie ve Links of London gibi iş ortaklarıyla birlikte tüketicilere basit ve güvenli ödeme deneyimleri sağlamak üzere çalışmaya ve yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor.Bu heyecan verici yeni proje, Visa’nın teknolojisinin, tüketicilerine ödeme yöntemleri konusunda en yeni trendleri sunma arayışında olan finansal kuruluşlar ve perakendecilerin çalışmalarına nasıl destek olabileceğini gösteren mükemmel bir örnek.”

Takıların ilk olarak 2018 yılı içerisinde National Bank of Greece (NBG) ortaklığı ile Yunanistan‘daki tüketicilerin kullanımına sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz