Uçan taksi Volocopter Singapur’da operasyonlara başladı!

0
450 Okunma
Volocopter Uçan Taksi

Bir Alman havacılık şirketi olan Volocopter, gelişmekte olan uçağı başlatmak için sabırsızlanıyor. Dubai’de ve son zamanlarda ABD’de 18 rotorlu bir elektrikli uçağı test ettiler. Şirket 2019’da test uçuşlarına başlama planlarını açıkladı. Pilotsuz elektrikli uçak Volocopter! Uçak şehir merkezlerindeki kısa otomatik uçuşlarında iki yolcu alacak şekilde tasarlandı. Elektrikli uçağın ardındaki fikir ise bir günlük insanların uçarak Skyport istasyonlarını kullanarak hedeflerine ulaşmak olacak!

Volocopter Uçan Taksi

Volocopter, 30 km’yi tek bir şarjla tamamlıyor. Uçağın 100 m yükseklikte yerden herhangi bir sesin duyulmayacağı söyleniliyor.

Volocopter Uçan Taksi

Şirket, test uçuşlarının 2019’un ikinci yarısı için planlandığını ve Volocopter’in Singapur’un kentsel çevresi için uygunluğunu kontrol edecek şekilde tasarlandığını belirtiyor. Şehirlerde ilk sabit rotaları uygulamaya  hazırlanılıyor. Singapur, teknoloji ve şehir gelişiminde gerçek bir öncü kentlerden.  Singapur’da , yerel bir tasarım ve mühendislik ekibi kurup, yerel emlak geliştiricileri ve hareketlilik firmaları ile çalışılacak. Bu, hava taksi hizmetlerini gerçeğe dönüştürmek için heyecan verici bir adım !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz