“we-link-you” proje sahipleriyle sponsorları bir araya getiriyor

0
263 Okunma

Rana Erkan Tabanca ve Tuğba Parlak tarafından hayata geçirilen yerli dijital sponsorluk platformu we-link-you; platform, marka ve sponsorlar arasındaki iletişimi sağlamaya ve eski yöntemleri çağın ihtiyaçlarına göre uyarlamaya devam ediyor.

Vizyoner markalarla yenilikçi projeleri buluşturan girişim; yaratıcı fikirleri markalarla, markalarıysa geniş hedef kitleleriyle bir araya getiriyor. Fikir sahiplerine ait projeleri incelemeye alarak, projenin verimliliğini, olması gereken materyallerin kontrolünü, dikkat çekiciliğini ve doğru mesajı verip vermediğini kontrol ediyor.

Doğru yönlendirmelerle fikir sahiplerini, projelerine uygun markalar ile buluşturan we-link-you, proje sahipleri ve sponsorlar arasında köprü görevi görüyor. Bunun yanı sıra iki taraf arasındaki iletişimi hızlandırmak için de katkı sağlıyor.

Yenilikçi projeler, markalarla buluşuyor

Günümüzde dijital dönüşüm, bir tercih değil, zorunluluk haline geldi. Danışmanlık desteğiyle amaç ve hedef kitlelerini belirleyerek markalar için katma değer yaratan we-link-you, platformundaki birbirinden farklı, orijinal projeler havuzunun yanı sıra pratik ara yüzü sayesinde marka sahiplerinin hızlıca en uygun sponsor olabilecek markalara ulaşmasını sağlıyor. Online olarak güvenli ödeme ve satın alma seçenekleri sunan oluşum, marka sahiplerine kullanıcı dostu ve hızlı çözümler getiriyor.

Sponsor ve projeleri bir araya getiren we-link-you, aynı zamanda her ay seçtikleri bir yardım, sivil toplum kuruluşunu da destekliyor. Platformda ayrıca blog bölümü de yer alıyor. Üyeleri ve takipçileri farkı gündemlerle bilgilendiren; birçok kişiye yazı yazmaları konusunda teşvik sağlayan platformun blog köşesinde şu konular yer alıyor:

  • Teknolojik devrim
  • Fikir önderleri
  • Yaşam ve gelecek
  • Yeni nesil pazarlama
  • Toplumsal trendler
  • Sürdürülebilir yaşam
  • Çevre bilinci

we-link-you hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için şu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz