WhatsApp’tan birden fazla sohbet grubu olan kullanıcıları rahatlatacak özellik

0
30 Okunma

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni özellikler test ederek kullanıcı deneyimini yükseltmek için çalışıyor. Bugün ortaya çıkan habere göre WhatsApp, birden fazla grup sohbeti olan kullanıcılarını rahatlatacak “Bildirim Etkinliği” özelliğini geliştiriyor. Peki, söz konusu özellik nasıl çalışacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp, grup sohbetleri için ‘Bildirim Etkinliği’ özelliğini geliştiriyor

WhatsApp, kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek için yeni özellikler geliştiriyor. Bugün ortaya çıkan habere göre WhatsApp son olarak “Bildirim Etkinliği” özelliğini test etmeye başladı.

Bildirim Etkinliği özelliği, sadece sohbet grupları için kullanılacak. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde sadece kendisi için önemli olan mesajların bildirimini alacak. Bu sayede yoğun sohbet akışı olan gruplar, WhatsApp kullanıcılarını rahatsız etmeyecek.

Bildirim Etkinliği özelliği, WhatsApp kullanıcıları tarafından talep ediliyordu. Çünkü bazı WhatsApp kullanıcılarının iş, okul ve aile gibi birçok farklı sohbet grubu bulunuyor. Bu grupların yoğun bir şekilde mesajlaşması ise önemli mesajlaşmaların geri planda kalmasına neden oluyor.

Söz konusu özellik, kişilerin tercihine göre sadece önemli mesajların bildirimini kullanıcılara gönderecek. Bu sayede önemli mesajlar gözden kaçmayacak. Öte yandan WhatsApp’ın sessize alınmış gruplar için de bir özellik sunması bekleniyor. Fakat konuyla ilgili detaylar belli değil.

WhatsApp’tan yeni özellik: Instagram’a dönecek!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz