WhatsApp mesaj iletmeye sınır getiriyor!

0
233 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp neredeyse her gün yeni bir gelişme ile karşımızda. Geçtiğimiz gün Android için kamera arayüzüne geçeceğini duyurduğumuz platform bu kez mesaj iletme konusunda bir yenilik getiriyor.

WhatsApp’ın iOS’taki yeniliği Android’e geliyor

Gruplara mesaj iletmek kısıtlanıyor

Gelen bilgilere göre popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, aynı mesajı birden fazla gruba iletmeye izin vermeyecek değişikliği test ediyor. iOS için WhatsApp Beta uygulamasında test edilen yeni özellik ile şirket yalan yanlış haberlerin yayılmasının ve dezenformasyonun önüne geçmek istiyor.

whatsapp-mesaj-iletmeye-sinir-getiriyor-1

Uygulama içindeki bir ekran görüntüsünde “Yönetilen mesajlar yalnızca bir grup sohbetine gönderilebilir” ifadesi yer alıyor. Rapor, sınırlamanın yalnızca önceden iletilmiş iletiler için geçerli olduğunu, yani orijinal ileti yazarının ilk iletiyi aynı sınır olmaksızın diğer kullanıcılara gönderebileceği anlamına geldiğini ekliyor.

Özellik, mesajlaşma uygulamasının beta sürümünde görünse de, genel sürüme ne zaman geçeceği henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, önümüzdeki haftalarda daha fazla beta kullanıcısı kendilerine sunulduğunu görecek gibi göründüğünden, kısa bir süre sonra daha yaygın hale gelebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz