WhatsApp mesajlarına farklı emojilerle nasıl tepki verilir?

0
144 Okunma

WhatsApp, diğer sosyal medya uygulamalarından yeni özellikler eklemeye devam eden, oldukça popüler bir mesajlaşma platformudur. Örneğin, WhatsApp’ta Instagram gibi Hikayeler ekleyebilirsiniz. Sesli ve Görüntülü Aramaları kullanarak kişilerinizle sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz . WhatsApp mesajlarınızı bile programlayabilirsiniz.

Kısa süre önce WhatsApp, mesajlara farklı emojilerle tepki vermenizi sağlayan yeni bir özellik tanıttı. Bu yazıda bunu farklı platformlarda nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

WhatsApp Mesajlarına emoji ile nasıl tepki verilir? (Android/ iOS)

1. WhatsApp’ı açın ve bir sohbete gidin.

2. Burada, tepki vermek istediğiniz mesaja uzun basın ve ekranınızda emoji tepkileri çubuğunun açıldığını göreceksiniz.

3. Tepki vermek istediğiniz emojiyi seçin, mesaj balonunun alt kenarında görünecektir. Mesaj tepki özelliği şöyle görünür:
whatsapp-mesajlarina-farkli-emojilerle-nasil-tepki-verilir-1
4. Bir WhatsApp mesajına kaç kişinin tepki verdiğini ve hangi emojiyi kullandığını görmek istiyorsanız, mesaj balonunda görünen emojilere dokunun.

WhatsApp Mesajlarına emoji ile nasıl tepki verilir (Web/Masaüstü)

WhatsApp için web ve masaüstü uygulamasında emoji tepkilerini kullanma yöntemi biraz farklı görünüyor, o yüzden nasıl çalıştığını görelim:

1. Web uygulamasında WhatsApp’ta bir görüşme açın. Ardından, yanında yeni bir emoji simgesinin göründüğünü görmek için bir mesajın üzerine gelin.

2. Bir mesaja mevcut altı seçenekten herhangi biriyle tepki vermek için emoji simgesine dokunun.

Yeni WhatsApp mesaj tepkileri özelliğini deneyin

Yani evet, WhatsApp‘ta emoji tepkilerini kullanma hakkında bilmeniz gereken hemen hemen her şey bu. Emojiler şu anda altı varsayılan seçenekle sınırlıdır, ancak mesajlaşma uygulaması tüm emojiler için destek eklediğinde herkesin zamanına değecektir. Ayrıca WhatsApp, grupları yönetmeyi kolaylaştırmak, grup sesli aramalarında 32 kullanıcıya kadar desteklemek ve daha fazlasını yapmak için Toplulukları tanıttığını da duyurdu. Ayrıca, telefonunuz internete bağlı olmadan WhatsApp’ı çoklu cihazlarda kullanmak artık mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz