WhatsApp sesli mesajlara oynatma hızı seçeneği gelebilir

0
277 Okunma
Whatsapp sesli mesaj oynatma hızı

Geçtiğimiz günlerde yaşanan kısa süreli bağlantı sorunu hem ülkemizde hem de dünya da büyük yankı uyandırdı. Bu yankılar kullanıcılar tarafından WhatsApp’ın hala çok önemli bir yere sahip olduğunun bir göstergesi. Sunduğu gizlilik sözleşmesi maddeleri nedeni ile birçok eleştiriye maruz kalan WhatsApp yeni bir özellik haberi ile gündemde. WhatsApp’a yakın zaman da sesli mesajlar için oynatma hızı seçeneği gelecek.

Sesli mesajların oynatma hızı sizin elinizde olacak

oynatma hızı

Mesajlaşma platformu WhatsApp sesli, görüntülü ve yazılı servisler ile iletişim kurmamızı sağlıyor. Platformdaki en sevilen özelliklerden bir tanesi de sesli mesaj gönderebilme özelliği. Uzun mesajlarımız veya aramaya müsait olmadığımız ortamlar için tercih edilen bu seçenek; yazılı mesajlaşmadan daha pratik. WABetaInfo’ya göre WhatsApp bu özelliği geliştirmek üzere çalışmalara başlamış. Henüz kullanıcılar için sunulmayan bu özellik sesli mesajlarınız için oynatma hızı seçeneği sunacak. 1.0x, 1.5x ve 2.0x olmak üzere 3 farklı hız seçeneği bulunan özellik için Android ve iOS tarafında çalışmalar fark edildi.

WABetaInfo geçtiğimiz günlerde tweet olarak yayınladığı bu özellik ile ilgili; çalışmanın yapıldığını ve henüz geliştirme aşamasında olduğunu ifade etti. Aynı zaman da paylaştığı görseller ile özelliğin neye benzeyeceği konusunda da fikir verdi.

Özellik henüz kesinlik kazanmadı ve detaylar henüz belli değil. Ne zaman kullanıma sunulacağı ya da ile Android mi iOS kullanıcılarının mı deneyimleyeceği bilinmiyor. Fakat WABetaInfo bu zamana duyurduğu açıklamaların çoğunda başarılı sonuçlar elde etti.

Donald Trump kendi sosyal medyasını kuruyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz