WhatsApp yüksek kaliteli görüntüler paylaşmanıza olanak sağlayacak

0
83 Okunma

Pek çok kişinin hemfikir olduğu gibi bir acı nokta, WhatsApp’ın görüntüleri göndermeden önce nasıl sıkıştırdığı ve böylece kalitelerini önemli ölçüde düşürdüğüdür. Ancak bunun yakında değişmesi bekleniyor ve sonunda WhatsApp’ta yüksek kaliteli fotoğraflar gönderip alabiliriz.

WhatsApp, paylaşılan fotoğrafların kalitesini artıracak

WABetaInfo’nun yakın tarihli raporu , Android için WhatsApp beta sürüm 2.23.2.11’in bir parçası olarak tespit edilen yeni bir özelliği vurgulamaktadır. Bu güncelleme, en yüksek kalitenin elde edilmesi için gönderilen görüntülerin kalitesini seçmeniz için bir seçenek gösterir .

Paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre, fotoğraf veya video gönderirken düzenleme/çizim bölümünde yeni ayarlar seçeneği bulunacak. Bu yeni seçenek, fotoğrafları sıkıştırmadan orijinal kalitelerinde göndermenizi sağlar . Aşağıdaki ekran görüntüsüne göz atın.

whatsapp-yuksek-kaliteli-goruntuler-paylasmaniza-olanak-saglayacak-1

Daha önce WhatsApp , Otomatik, En İyi Kalite ve Veri Tasarrufu modlarında görüntü gönderme seçeneğini sunmuştu , ancak bunlar görüntü kalitesinde önemli bir değişiklik getirmiyor. Fotoğrafları orijinal kalitelerinde paylaşmak, insanlara çok zaman kazandıracak ve e-posta veya başka bir platform üzerinden paylaşmaya gerek kalmayacak.

Unutulmaması gereken bir nokta, bu özelliğin hala çalışma aşamasında olduğu ve hem beta hem de kararlı kullanıcılara ne zaman ulaşacağına dair bir kelime olmamasıdır. Bu ne zaman ve olursa, büyük olasılıkla iOS kullanıcıları için de beklenir. İşler resmiyet kazandığında sizi bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu arada WhatsApp, metinleri, fotoğrafları ve videoları paylaşmanın yanı sıra sesli notları Durumlar olarak paylaşma özelliğinizi de test ediyor. Bunların hepsinin yakında ulaşması bekleniyor. Peki, yapım aşamasında olan yeni WhatsApp özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz