Xiaomi Buds 3 Pro kulaklık inceledim!

0
623 Okunma

Xiaomi, fiyat/performans odaklı ürünler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Uygun fiyatı ve özellikleri ile dikkat çeken Redmi Buds 3 Pro inceleme videosu ile karşınızdayım.

Xiaomi Buds 3 Pro inceleme!

IPX4 sertifikasına sahip olan model, ter ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olarak üretildi. Redmi Buds 3 Pro modelinin en önemli özelliklerinden biri aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisine sahip olması.

Gürültü engelleme özelliği kapalıyla 6 saate kadar pil süresi sunabilen model, şarj kutusu ile birlikte toplam 28 saat kullanım imkanıyla karşımıza çıkıyor. Ayrıca geliştirilen hızlı şarj teknolojisi sayesinde 10 dakikalık şarj ile 3 saat müzik dinlemeniz mümkün. Şarj kutusu aynı zamanda Qi kablosuz şarj özelliğini de destekliyor.

Redmi Buds 3 Pro, aynı anda Android, iOS ve Windows gibi farklı platformlardaki iki cihaza bağlanarak cihazlar arasında geçiş yapmanıza imkan tanıyor.

Cihazda üç mikrofonlu çağrı gürültü engelleme özelliği mevcut. Şirketin web sitesinde üç mikrofonlu çağrı gürültü engelleme özelliği için, “Üç mikrofon, nöral ağ modeli aracılığıyla etkinleştirilen çağrı gürültü engelleme algoritması ile birlikte insanların seslerini doğru bir şekilde alırken arka plandaki ortam gürültülerini etkili bir şekilde azaltır.” ifadeleri yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz