Xiaomi Mi Band 6 tanıtıldı: İşte özellikleri

0
981 Okunma

Xiaomi, Mi Band serisinin yeni üyesi Mi Band 6’yı duyurdu. Yeni akıllı bileklik diğer modellerle kıyaslandığında tasarımsal olarak aynı görünüyor. Ancak özellikler tarafında yeni bazı detaylar ortaya çıkıyor. Gelin Mi Band 6‘nın özelliklerini yakından inceleyelim.

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri

Xiaomi Mi Band 6, 1.56 inç boyutunda AMOLED bir ekrana sahip. Tıpkı diğer modeller gibi farklı arayüzlere sahip olan cihazın, 130’dan fazla teması bulunuyor. 125 mAh pil kapasitesi bulunan Mi Band 6, 14 güne kadar şarj süresi vaat ediyor. Ayrıca bilekliğin pili iki saat içerisinde yüzde yüz doluyor.

Yeni sensörler eklenen bileklik, kandaki oksijen miktarını da ölçebiliyor. Buna ek olarak bileklik uyku takibi ve menstural döngü takibi de yapabiliyor. 30 farklı egzersizi takip edebilen Mi Band 6 bu aktiviteler içinden 6 tanesini ise otomatik olarak algılayabiliyor. Son olarak bilekliğin altı farklı renk seçeneği bulunuyor.

İki farklı versiyon ile piyasaya sunulacak olan Mi Band 6‘nın NFC’li versiyonu yaklaşık 42 Dolar’dan, NFC bulunmayan versiyonu ise yaklaşık 35 Dolar’dan satışa sunulacak. NFC sürümlü Mi Band 6 toplu ulaşımda, kapı açmada ve ödemelerde kullanılacak. Modelin Türkiye pazarına ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz