Xiaomi Pad 5 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

0
276 Okunma

Xiaomi bugün düzenlediği etkinlik ile yeni ürünlerini tanıttı. Merakla beklenen ve sızıntıları takip edilen ürünlerin gerçek hali gözle önüne serildi. Markanın yeni akıllı cihazlar 11T ve 11T Pro özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz. Şimdi sırada global olarak satışa sunulacak olan Xiaomi Pad 5 var. İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Pad 5 özellikleri

Xiaomi Pad 5

Xiaomi, ürünlerindeki “Mİ” ifadesini kaldırması ile gündeme gelmişti. Yapılan etkinlik neticesinde artık bu kavramın kullanılmayacağı kesinleşti. Ağustos ayında yerel tanıtımı yapılan Mi Pad; yoluna Pad 5 olarak devam edecek.

11 inç büyüklüğe sahip tablet ön tarafta 8 megapiksel; arka tarafta ise 13 megapiksel kamera bulunuyor. Tabletin en dikkat çeken ve sevilecek özelliği bir kalem desteğine sahip olması. Tabletler için oldukça işlevsel olan bu özellik açıklanan bilgilere göre Xiaomi Smart Pen ile sağlanacak. Manyetik şarja sahip akıllı kalem 18 dakikada tam şarj olabilecek. Qualcomm Snapdragon 860 ile güçlenen tablet, 2.96 GHz hızlara çıkabilen sekiz çekirdek ve Adreno 640 grafik birimine sahip.

Xiaomi Pad 5

Yeni tablette 6 GB RAM yanında 128 ya da 256 GB depolama seçeneği sunuluyor. 8720 mAH pil kapasitesi bulunan Xiaomi Pad , 33W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Xiaomi Pad 5 fiyatı

6 GB RAM + 128 GB depolama: 349 euro

6 GB RAM + 256 GB depolama: 399 euro

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz