Xiaomi Smart TV X Pro Serisi tanıtıldı

0
553 Okunma

Xiaomi, Hindistan’da Smarter Living etkinliğinin son sürümünü düzenledi ve yeni Xiaomi Smart TV X Pro serisi de dahil olmak üzere bir dizi ürünü piyasaya sürdü. Smart TV, Google TV, Dolby Vision IQ ve çok daha fazlasını düşük bir fiyata destekler. Fiyatı, özellikleri ve daha fazla ayrıntıyı öğrenmek için okumaya devam edin.

Xiaomi Smart TV X Pro Serisi özellikleri

Xiaomi Smart TV X Pro, çerçevesiz bir tasarıma sahiptir ve üç ekran boyutunda sunulur: 43 inç, 50 inç ve 55 inç. Birinci sınıf bir görünüm için alüminyum alaşımlı bir çerçeveye ve karbon fiber kaplamalı arka panele sahiptir.

Tüm modeller, gelişmiş renkler, kontrast ve parlaklık için 4K çözünürlüğü ve Vivid Picture Engine 2 teknolojisini destekler. Pastanın üzerindeki kiraz gibi, daha fazla görsel iyileştirme için Dolby Vision IQ desteği de var. Smart TV X Pro ayrıca %94 DCI-P3 renk gamı, %96,6 ekran-gövde oranı, HDR10+ ve HLG ile birlikte gelir.

xiaomi-smart-tv-x-pro-serisi-tanitildi-1

Ses bölümünde, geliştirilmiş ses çıkışı ve daha geniş bir ses sahnesi için DTS:X teknolojisi ve Dolby Atmos desteğine sahip bir 40W stereo hoparlör sistemi (43 inç model için 30W hoparlörler) bulunmaktadır.

Smart TV, 64 bit dört çekirdekli A55 işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip. Bağlantı noktası seçenekleri arasında iki adet HDMI 2.1 bağlantı noktası, iki adet USB 2.0 bağlantı noktası, Ethernet, AV Girişi, bir Optik bağlantı noktası ve bir kulaklık girişi bulunur.

xiaomi-smart-tv-x-pro-serisi-tanitildi-2

Google TV, Google Play Store’dan bir dizi uygulama almanıza ve hatta Amazon Prime Video, Netflix ve daha fazlası gibi OTT platformlarına erişmenize olanak tanır. Yerleşik Chromecast, telefonunuz aracılığıyla TV’den filmlere, fotoğraflara ve daha fazlasına erişmenizi sağlar. Daha iyi içerik keşfi için Xiaomi’nin PatchWall’ı da var. Ayrıca YouTube entegrasyonunu da destekler. Ayrıca Ambiyans modu, Çocuk profili, kişisel profiller ve daha fazlası gibi özelliklere de sahip olursunuz.

Ek olarak, Xiaomi Smart TV X Pro serisi, ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu), MEMC ve sesli uzaktan kumanda ile birlikte gelir.

Fiyat ve Müsaitlik

Xiaomi Smart TV X Pro serisi, 404 Dolar için 43 inç modelini, 515 Dolar için 50 inç modelini ve 588 Dolar için 55 inç modelini içerir. Tüm modeller 19 Nisan’dan itibaren Flipkart, çevrimdışı mağazalar ve şirketin web sitesi aracılığıyla satın alınabilecek.

Özel bir lansman teklifi olarak, 43 inçlik model 385 Dolar’dan, 50 inçlik model 489 Dolar’dan ve 55 inçlik model 563 Dolar’dan satışa sunulacak. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz