Xiaomi yeni Mi TV özellikleri sızdırıldı

0
149 Okunma
Mi TV sızdırıldı

Xiaomi piyasaya sürdüğü ev ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Sadece telefon gibi ürünlerle sınırlı kalmayan ekosisteminde bir de TV yer alıyor. Mi TV sadece Çin’de değil birçok ülkede satışa sunulacak.

Mi TV hangi özelliklere sahip olacak

Mi TV sızdırıldı

Xiaomi son zamanlarda televizyon pazarında da ağırlık sağlamaya çalışıyor. Play Console’da “Croods” adı verilen yeni bir Mi TV yer alması da bunun en büyük işareti. 91Mobiles tarafından tespit edilen bu televizyon için çeşitli bilgiler de sızdırıldı. Televizyonda 2 GB RAM ile eşleştirilmiş MediaTek t31 işlemci yer alıyor. Ayrıca bu işlemci CPU için 1.2GHz hızda 4 x ARM Cortex-A55 çekirdekten oluşacak. Grafik tarafında da sızıntılar mevcut. 550MHz hıza sahip bir ARM Mali G52 GPU bekleniyor.

Özellikleri bakımından orta segmente hitap edecek televizyonun ekran boyutu henüz bilinmiyor. Fakat Mi TV 1920 x 1080 piksel (FHD) ve 320 DPI çözünürlükle geleceği söyleniyor. Android tabanlı gelmesi beklenen televizyonunun Google platformlarını da çalıştırılacağı söyleniyor.

Şimdilik televizyon ile ilgili kesin bilgiler yok. Fakat sızıntılara göre böyle bir çalışma bekleniyor. Eğer üretilirse televizyonun adının ne olacağı veya hangi ülkelerde ne fiyat aralığında satılacağı hakkında bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz