Xiaomi, yeni MITU C7A Çocuk Telefon Saatini piyasaya sürdü

0
285 Okunma

Xiaomi, Çin’de çocuklar için yepyeni bir ürün piyasaya sürdü. Söz konusu cihaz, eski MITU 5C Telefon İzleme modelinin bir yükseltme modeli olan bir çocuk akıllı saati/Telefon İzlemesi olan MITU C7A’dır. Öyleyse bir bakalım.

Xiaomi MITU C7A, Çocuklar için SIM destekli bir akıllı saattir

Çinli teknoloji devinin MITU Phone Watch serisindeki en son ürünü, ortak bir akıllı telefondan bağımsız, bağımsız bir cihaz gibi davranabilen, çocuklar için üretilmiş başka bir akıllı saat. 240×240 piksel çözünürlüğe sahip ve tam 4G bağlantısı için SIM kartı destekleyen 1,4 inç kare şekilli bir TFT ekrana sahiptir. Bu sayede çocuklar dahili kamera sayesinde de HD görüntülü görüşme yapabilirler.

xiaomi-yeni-mitu-c7a-cocuk-telefon-saatini-piyasaya-surdu-1

Gövde, IPX8 su geçirmezlik derecesine sahiptir ve ayrıca silikon kayışlara sahiptir. Ayrıca MITU C7A modeli ayrıca su geçirmezdir, GPS konumlandırmayı destekler, uzun bekleme süresine sahiptir ve hatta XiaoAI Classmate işleviyle öğrenmek için harika olan XiaoAI asistanını destekler. Kaputun altında, 950 mAh pil paketi cihazı çalıştırıyor ve saat sadece 55 gram ağırlığında.

Diğer dikkate değer özellikler arasında MITU’nun özel özelleştirilmiş sistemi ve ebeveynler için daha iyi kontroller için bir ortak uygulaması yer alır. Şu an itibariyle, MITU C7A Çocuk Telefon Saati Çin pazarında ön siparişe açıldı. Bu süre 15 gün daha devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz