Xiaomi’den üç yeni telefon geliyor!

0
237 Okunma

Xiaomi önümüzdeki hafta Çin’de yeni bir lansman yapmayı planlıyor. Çin teknoloji devi Xiaomi; bugün duyurusunu yaptığı lansmanda 3 yeni cihazını da pazara sürecek. İşte birçok cihaz tanıtımının yapılacağı lansman hakkındaki detaylar

Xiaomi lansmanı için sayılı günler kaldı

Dün geç saatlerde Twitter adresi üzerinden “Ready?” şeklinde bir paylaşım yapılmıştı. Paylaşımın detayları bu sabah ortaya çıktı. Xiaomi 29 Mart Pazartesi günü büyük bir lansman düzenleyecek. Lansman sanal ortamda Türkiye saati ile 14:30’da yayınlanacak.

Etkinlik henüz hangi cihazların yer alacağı bilgisi bulunmuyor. Fakat M 11 serisinin bu etkinlik ile ortaya çıkması bekleniyor. Ayrıca şirketin katlanabilir cihazı Mi MIX serisinin de bu lansmanda tüketicilere sunulması beklentiler arasında. Akıllı telefon tarafında beklentiler bu şekildeyken, bir diğer beklenti de dizüstü bilgisayar kategorisinde. Xiaomi Mi Notebook Pro’nun etkinlikte duyurulması bekleniyor.

Uygun fiyatlı iQOO U3x 5G tanıtıldı!

Çin’de gerçekleşecek olan etkinlik ile ilgili detaylar şimdilik bu kadar. 29 Mart Pazartesi günü saat 14:30 da yapılacak olan etkinliğe tüm dünyadan katılım sağlanabilecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz